1. Haberler
  2. Güncel
  3. HASTADAN DOKTORA TECAVÜZ SUÇLAMASI

HASTADAN DOKTORA TECAVÜZ SUÇLAMASI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İHA – Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde bir bayan hasta, muayene için gittiği doktorun kendisini bayıltıp tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu. 
İddialara göre ev hanımı A.U. (36) Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek muayene için gittiği Doktor T.A.’nın kendisini bayıltıp tecavüz ettiğini iddia etti.
Polisteki ifadesinde karnındaki gaz sıkışması şikayeti ile Doktor T.A.’nın özel muayenesine gittiğini belirten A.U., “Karnımda şişlik vardı. T.A.’nın muayenesine gittim. Burada bana serum verip beni bayılttı. Daha sonra bana tecavüz etti. Hayal meyal tecavüzü hatırlıyorum. Ama tecavüze karşı koyamadım. Ayıldıktan sonra polise gelerek şikayetçi oldum” dedi.
Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen T.A., “Bana iftira atılıyor. Kesinlikle böyle bir durum olmadı. Benim bir suçum yok. Anlatılanlar tamamen iftiradan ibaret” dedi. İfadesinin ardından Marmara Ereğlisi Adliyesi’ne sevk edilen T.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Tekirdağ Adli Tıp Kurumu’nda muayeneden geçen A.U.’nun cinsel organından numune alınarak İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olayın ardından emniyete başvuran bir başka kadın da aynı doktordan şikayetçi oldu. İsmi açıklanmayan kadın, Doktor T.A.’nın kendisini bayıltarak tecavüz ettiğini ileri sürdü.

HASTADAN DOKTORA TECAVÜZ SUÇLAMASI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!