1. Haberler
  2. Güncel
  3. Ziraat Bankası bölgesel ayrımcılık mı yapıyor?

Ziraat Bankası bölgesel ayrımcılık mı yapıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ertan BAYER –Gazetemizi ziyaret eden bir vatandaşımız isminin açıklanmasını istemeyerek gazetemize yaptığı açıklamada Lüleburgaz Ziraat Bankası’nda ayrımcılık mağduriyeti yaşadığı söyledi.

Bir süre önce Lüleburgaz Ziraat Bankası’na kredi başvurusunda bulunduğunu belirten mağdur vatandaşımız “Şartlarım tuttuğu için bir yatırımda kullanmak üzere kredi başvurusunda bulundum. Bir süre sonra kredi başvurumun olumsuz sonuçlandığı yönünde banka tarafından bilgilendirildim.  Oysa şartları tutmayan bir kişinin bile kredi başvurusu olumlu sonuçlanmıştı. Bunun üzerine müdür beyle konuşmak üzere bankaya gittim.  Müdür Bey’le görüşe yaptık. Kendisi benim Trakyalı olmam nedeniyle olumlu referans kullanmadığını söyledi. Trakyalılar hakkına “Tembel,” “Alkolik”, “Çalışmayı sevmeyen insanlar” gibi kelimeler kullandı. Kendisinin bu konuşmasından oldukça mağdur oldum. Daha sonra da öğrendim ki şartlı tutmadığı halde kredisi olumlu sonuçlanan kişi Trakyalı değilmiş. Ben buradan soruyorum. Ülkemizde insan ayrımı yapan bir yönetici nasıl eşit ve doğru hizmet verebilir. Lüleburgaz’ın bu büyük sorununun bir an önce giderilmesi gerekir. Keza bu memlekette iktidar partinsin il ve ilçe görevlileri de Trakyalı değil mi? Onlar bu ayrımcılığa nasıl kayıtsız kalabilir ?” dedi.

 

 

Ziraat Bankası bölgesel ayrımcılık mı yapıyor?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!