1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bütçe Komisyon Raporu meclisten geçti

Bütçe Komisyon Raporu meclisten geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ertan BAYER Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı 2. Olağan Meclis Toplantısı, önceki akşam Lüleburgaz Belediyesi Nikah Salonu’nda yapıldı.
Saat 20.00’de yapılan toplantıda Lüleburgaz Belediye Meclis Bütçe Komisyonu  Kesin Hesap Cetveli Raporu okunarak, Lüleburgaz Belediye Meclisi’nden oy çoğunluğu ile geçti.
Su ve Kanalizasyon İşleri, İmar Komisyonu ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen evraklarda bütçe komisyon raporları, komisyondan çıktığı şekilde oy çokluğu ile oylandı.
Lüleburgaz Belediyesi’nin Sınır Ötesi İşbirliği Projesi için Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’a porjede imza yetkisi verilmesi için Belediye Meclisi 15 dakika, Meclis Toplantısı’na ara verdi.
Komisyon Başkanlarından oluşan komisyonundan aldığı kararla Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’a AB Projesi’nden imza yetki verildi.

Bütçe Komisyon Raporu meclisten geçti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!