1. Haberler
  2. Güncel
  3. Umreciler Sokullu’dan uğurlandı

Umreciler Sokullu’dan uğurlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Gökhan KAN- 28 kişilik Umre Grubu için düzenlenen törende İlçe Müftüsü İsmail Günay, Kutsal Topraklara doğru yola çıkacak olan vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diledi. Daha sonra okunan dualarla birlikte Umreciler otobüslere bindirilerek yolcu edildiler.
Umre Grubunda yer alan 10 ve 17 yaşındaki iki kardeş ise Gruptaki en genç Umreciler olarak dikkatleri çekerken yolculuk öncesi Şahin ve Doğan Metin Kardeşlerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.
TEK Siteler Camii İmam Hatibi Orhan Oruçoğlu’nun önderlik ettiği kafilenin iki haftalık Umre Seyahati sonunda Lüleburgaz’a dönmesi bekleniyor.

Umreciler Sokullu’dan uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!