Kırklareli’nde inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Kırklareli’ne gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kırklareli halkının yoğun katılım ve ilgisiyle, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Vali Yardımcıları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri ve vatandaşlar tarafından Valilik Binası önünde karşılandı.
Polis Mangasını selamladıktan sonra Valilik Binası’na geçerek Ziyaretçi Defteri’ni imzalayan Bakan Bayraktar, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti.
Bakan Bayraktar ve Vali Yaman daha sonra, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı makamında ziyaret ettiler.
Kırklareli’nde vatandaşlarla sohbet eden Bakan Bayraktar, Vali Yaman, Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve beraberindeki heyet ile birlikte Lüleburgaz İlçesi’ne geçerek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Bakan Bayraktar, Kırklareli’nin temiz, sakin ve güzel kent olduğunu söyledi.



