1. Haberler
  2. Siyaset
  3. ”GÖK KUBBEYİ BAŞLARINA YIKARIZ”

”GÖK KUBBEYİ BAŞLARINA YIKARIZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Ertan BAYER – Ülkü Ocakları Dergisi Lüleburgaz Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin arkasındayız” denildi.
Ülkenin emperyalistlere peş çekilmesinin izin vermeyeceklerini belirten ülkücüler “Son yurdumuz olan vatanımız'ın emperyalist ülkelere peşkeş çekilmesinin bir sonucu olarak bin yıldır kardeş olan bir millet bölünme noktasına gelmiştir. Buna karşılık ülkücü hareket her zaman olduğu gibi milletine uyarıcı bir hamlede bulunmak amacı ile mitingler düzenlemeye başlamıştır.
Bunlardan ilki olan Bursa mitinginde Sn. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli milletimizin ''Öl de ölelim vur de vuralım'' sözüne karşılık ''onunda zamanı gelecek'' demiştir. Bu konuşmanın sonucunda bazı çevreler ülkücülere ağır eleştiriler yöneltmiştir. Biz bizi eleştirenlere soruyoruz;
Diyarbakır'da Bebek katilinin resmini açanlar mı, kadın çocuk demeden insanlarımızı katledenler mi kabahatli, yoksa vatanı için her şeyi göze alabilecek ülkücüler mi? Çok açık bir şekilde söylüyoruz; Ülkücü hareket vatanını bölmeye çalışanları yok edecek güce sahiptir. Ve hainler efendiliğimizi korkaklık sanmışlardır. Ülkücü hareketin sabrı sınanmaya devam ederse, bölücüleri ülkemizden, topraklarımızdan kovmak için Liderimizin arkasında son namazımızı kılar, ölüme koşar, gök kubbeyi hainlerin başlarına yıkarız. Biz milletimizin ve liderimizin sonuna kadar arkasındayız. Dosta, Düşmana duyurulur. Tüm milletimize esenlikler diliyor, Yüce rabbimize emanet ediyoruz” dedi.

”GÖK KUBBEYİ BAŞLARINA YIKARIZ”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!