Gökhan KAN-Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgazspor’a ve Türk futboluna emek vermiş eski futbolcu ve teknik adamları bir araya topladı.
27 Mart Çarşamba akşamı Ata İş Merkezi 4. katında gerçekleştirilen geceye katılan futbol emektarları yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğu ve gururu ile birbirleriyle sohbet ederek eski günleri yadettiler. Salon girişinde sergilenen eski resimleri uzun uzun ve özlemle inceleyen emektarların gözleri doldu, duygu dolu anlar yaşandı.
Aralarından ayrılan ve ebediyete göçen arkadaşlarını rahmet andılar, yıllar sonra bir araya geldikleri arkadaşları ile hasret giderip eski günleri anlattılar.
Eski günlere duydukları özlem gözlerinden okunan futbol emektarları yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken Belediye Başkanı Emin Halebak’a bu organizasyonu tertiplediği için teşekkür ettiler. Daha sonra gecede bir konuşma yapan Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü Başkanı Metin Baltacı, Lüleburgaz’daki futbol yaşamının dünü ve bugününü anlattı.
Gece eski futbolcu ve teknik adamların birlikte yedikleri yemekle sona erdi.

