Ertan BAYER – Saat 17.40’da Lüleburgaz’a gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu AK Parti Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan, Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, daire müdürleri, muhtarlar ile birlikte AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz ile AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz karşıladı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Lüleburgaz’a ayak bastığında Lüleburgaz Atatürk İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri Kübra Elalmış ve Bilgehan Ayçiçek tarafından çiçek sunuldu.
Lüleburgaz’da önce Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ı ziyaret eden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu daha sonra Lüleburgaz Halk Eğitim Gençlik Merkezi’ne geçti.
Burada vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Müezzinoğlu, Lüleburgaz’a sağlık alanında yeni yatırımların geleceğinin de müjdesini verdi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na ziyaretleri sırasında eşi Faize Müezzinoğlu ile Kırklareli Valisi Mustafa Yaman eşlik etti.



