1. Haberler
  2. Lüleburgaz “Uyuyan Güzel”i sevdi

Lüleburgaz “Uyuyan Güzel”i sevdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ertan BAYER-Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Rusya  Federasyonu Dans ve Gösteri Ekibi Rusonice 14-15-16-17 Şubat 2013 tarihleri arasında  Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda bulunan Buz Pisti’nde  “Uyuyan Güzel” isimli masalı sahneledi.

 

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir gösteri yaptıktan sonra 15 -16-17 Şubat 2013 tarihlerinde 13.00’ ve 19.30 saatlerinde de birer gösteri yapan ekip Lüleburgazlılar ’a sanat dolu dakikalar yaşattı.

 

 Özellikle hafta sonunda gündüz ve gece gösterilerinde her seansı yaklaşık 2 bin kişi izledi.

 

Soğuk havaya rağmen her seansta seyircilerin gösterilere büyük ilgi göstermesi ve beğendiği kareografileri alkışlaması dans ekibi tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Lüleburgaz “Uyuyan Güzel”i sevdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!