1. Haberler
  2. Venedik değil Babaeski

Venedik değil Babaeski

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
 
 Aşırı yağışın ardından dere yataklarının taşması sonucu Babaeski İlçesinde ev ve ağıllar sular altında kaldı.
Kırklareli Valisi Mustafa Yaman Kırklareli’nde 2 gündür yer yer sel baskınlarının olduğu bölgelere giderek çalışmaları bizzat yürüttü.
Olayın gerçekleşmesi ile gece yarısı Babaeski İlçesi’ne giden Vali Mustafa Yaman’ın talimatları doğrultusunda bölgeye, Kırklareli Valiliği İl Özel İdaresi, AFAD, UMKE, DSİ, Sağlık Müdürlüğü ve Kırklareli 15. Karayolları Şefliği ekipleri gönderildi.
İş makineleri ve teknik ekipmanla evlerde ve diğer yapılarda su tahliye işlemleri devam ederken, hasar tespit çalışmaları da hızla sürdürülmekte.
Ayrıca Kırklareli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından sel mağdurlarına yemek dağıtımı yapılırken, sel zedelerin acil ihtiyaçlarının karşılanması yönünde çalışmalar başlatıldı. Ertan BAYER
        
 
 

Venedik değil Babaeski
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!