Başkanı Çağlayan, okulda bütün sınıfları gezerek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Öğrencilerin isteğiyle fotoğraf çektiren Başkanı Çağlayan, Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanmış olan hediyeleri öğrencilere dağıttı.
Başkan Çağlayan öğrencilere yaptığı konuşmada: “Yarınlarımız olan siz değerli çocuklarımız bugün karne heyecanı yaşıyorsunuz. Bende Belediye Başkanı olarak sizlerin bu heyecanına ortak olmak istedim. Sizler için hazırlanmış olan hediyeleri verip, sizinle beraber olmaktan fazlası ile mutluyum. Ailelerinizi üzmeyerek tatilinizi en güzel şekilde geçirmenizi diliyorum.”dedi.
Kocahıdır İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Ali Çamdere ve öğrenci velileri gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a teşekkür ettiler. Hürfikir –Kırklareli

