Okul maçları hızlı başladı

Okul maçları hızlı başladı
Lüleburgaz 75.Yıl Toprak Sahası’nda günün ilk karşılaşmasında Ticaret Meslek Lisesi ile Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi karşı karşıya geldi. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Ticaret Meslek Lisesi maçı 3-1 kazanmayı başardı ve ilk maçında 3 puanı hanesine yazdırdı.
Günün ikinci maçında ise Lüleburgaz Lisesi ile Lüleburgaz Atatürk Anadolu Lisesi karşılaştı. Kıyasıya geçen mücadelede Atatürk Anadolu Lisesi baskılı ve tempolu oyununu karşılığını 3-2 galip gelerek aldı. Lüleburgaz Lisesi ise kazandığı penaltı vuruşunu gole çeviremeyerek büyük bir fırsatı değerlendirememiş oldu.
Son karşılaşma ise Endüstri Meslek Lisesi ile Düvenciler Anadolu Lisesi arasında oynandı. Maç boyunca baskılı bir oyun oynayan Endüstri Meslek Lisesi ilk yarısı 0-0 sona eren maçı 4-0 kazanmayı başardı. Endüstri Meslek Lisesi, ilk yarıda bir çok pozisyondan yararlanamazken, ikinci yarıda ise yakaladığı pozisyonları gole çevirerek ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Ömer MUTLU
Exit mobile version