Lüleburgaz Musiki Topluluğu kurucularından Binnur Dinç yaptığı açıklamada “Lüleburgaz Musiki topluluğu olarak bu yıl 3. kez gerçekleştireceğimiz Yeşilçam Şarkıları Konseri’ni Beraat Kandili olması nedeniyle bir gece erteledik. 4 Temmuz 2012 akşamı olacak olan konserimiz 5 Temmuz 2012 Perşembe akşamı saat 21.00’de Kongre Meydanı’nda yapılacak. Vatandaşlarımız konserimizde unutulmaz Yeşilçam şarkılarını dinleme fırsatı bulacak.” Dedi.
Halebak’tan kolay gelsin
Lüleburgaz Musiki Topluluğu 5 Temmuz 2012 Perşembe akşamı Lüleburgaz Kongresi Meydanı’nda vereceği konser öncesinde Ata İş Merkezi’nde prova yaptı.
2 Temmuz 2012 Pazartesi akşamı gerçekleştirilen provaya gelen Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ da ekibe “Kolay gelsin” dedi.
5 Temmuz 2012 Perşembe akşamı Temmuz ayı 2. Olağan Meclis Toplantısı’nın yapılacağını belirten Halebak Belediye Meclis toplantısından çıktıktan sonra sizlerİ izlemeye geleceğim” dedi. Ertan Bayer

