İRADE!

Yazar -

İRADE!

Napolyon’un Vaterio Savaşı’ndan hemen önce askerlerine hitaben ünlü bir sözü var ;

- Askerler ! Tarih size bakıyor… ‘’

Bu yazıya seçilen başlığın o ünlü söylemden esinlendiğini söylemeğe gerek olmadığını zannediyorum. Napolyon o zaman ki hitabında biraz mübalağalıydı belki! Bahse konu savaşın tarihin tüm dikkatini üzerinde toplayacak bir önemi yoktu. Ancak bu söylemi Ülkücü İdare’nin kapsama alanına dahil etmek hiç te abartılı sayılmaz.
Bugün gerçekten, tarih, dikkati nazarını Ülkücülere ve onların ortaya koyduğu dünya çapındaki Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü Hareket’in üzerine çevirmiş durumdadır. Çünkü bu İrade ve bu hareket dün olduğu gibi, gelecekteki tarihi inşa etmeğe adaydır. Tarihin kaderini kendisine bağladığı fikirler, milletler, kadrolar ve hatta fertler olagelmiştir her daim.
Tarihin kaderine hükmetmek için onun dilinden anlamak ve vereceği randevuya geç kalmamak gerekir.
Tarih, orta ve yeniçağ tarihinde Türk / İslam tarihi silsilesine bakmıştır. İspatı da inşa ettiği Tarihin bizzat kendisidir. Bu husus ispata bile muhtaç değildir. Türk ve İslam dan herhangi birini ikinci plana iten bir anlayış orta zaman tarihini izah dahi edemez. Tarihi şekillendiren bunların varlığıdır.
Tarihin koluna girerek onu ulvi-mukaddes idealleri uğrunda üç kıtada koştura koştura büyütenler onlardır.
Bugün ise; Türkiye’ye hakim olan güçler emperyalizmle kölelik anlaşmaları ile beraber Ülkücü İrade’ye yönelen baskı ve saldırıların çoğalmasının yanı sıra; Ülkücü İrade yi itibarsızlaştırma, ötekileştirme, yok sayma, ayrıştır-buyur politik dayatmaları sonucu emperyalizmin dişlileri arasına çekme yarışı içine dahil olmasını sağlamaya çalışmaktadırlar.
İktidar ve diğer işbirlikçi gruplar Ülkücü İrade’ye karşı yoğun bir kampanya başlattılar. Bu iktidarın uşaklık belgesi olan ‘’ Eşbaşkanlık ‘’ projesi kapsamında Ülkücü İrade’ye karşı saldırılar çoğalmıştır. Yüce Türk Milleti, emperyalizme karşı bilinçli bir mücadeleye yönelmesin diye,hep savunma noktasında kalsınlar diye saldırıyorlar.
Türk’ün zulme/emperyalizme karşı direnen sesini, içimizdeki İrlandalıları da kullanarak boğmaya kalkışıyorlar. Ülkemizdeki bütün müşrik güçler, hakim olan veya olmayan bütün küfür güçleri topyekûn İrademize saldırırken, diğer yandan da kirli ellerini edepsizce bize uzatıyorlar.
Herkes çok iyi anlamalı ki: Türk Milliyetçileri ve Ülkücü Hareket ne ‘’ köşeye sıkıştı ‘’ yaygaraları ile gerileyecek, ne de vurgunculuğun lekesini alnında taşıyan gayri millî sermayeye teslim olacaktır. Ülkücü İrade verdiği fikri kavga kadar kararlı bir şekilde tavrını açıkça ortaya koymaktadır. Bizim kavgamız pazarlık masalarına getirilecek kayıkçı kavgası değildir. Bu kavga ‘’ bir elime ayı, bir elime güneşi verseniz ben davamdan dönmem ‘’ diyen şanlı Peygamber (s.a.v) ‘in kavgasıdır.
Türk Milliyetçisi Ülkücüleri şartları yırtabilen, şartların üzerine çıkabilen bir azim ve iradenin timsalidir.
Tarihin kaderi, aydınlık geleceği kuracak olanların ellerine teslim edilmelidir.
Bu nedenledir ki tarih ; TÜRK MİLLİYETÇİLERİ VE ÜLKÜCÜ İRADEYE BAKIYOR…..
Tarihin yürüyeceği yol ise BİRLİK-DİRLİK-DÜZEN ÇERÇEVESİNDE MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İKTİDARIDIR.
Selam, saygı, dua.
HERŞEY, TÜRK İÇİN TÜRK’E GÖRE, TÜRK TARAFINDAN.

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 03:05 tarihinde yazdırılmıştır.