MAHİR ALTAN... GÜREL BALKAN...

Yazar -

MAHİR ALTAN... GÜREL BALKAN...

30 Mart yaklaşıyor adım adım, sayılı günler kaldı. Bu yazımı yazarken MHP ve AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan adayları belli oldu. CHP adayını bekliyoruz. Belli olan iki belediye başkan adayını çok iyi tanıyorum. Gençliklerini bilirim. Yıllar geçti ikisi de Lüleburgaz da sevilen beyefendilerden. Hayırlı olsun, yolları açık olsun. İnanıyorum ki her ikisi de bu işi çok iyi yapar. Her iki parti de gerçekten çok iyi seçim yapmışlar. Darısı CHP’nin başına. CHP adayının da güler yüzlü birinin olmasını arzu ediyorum.

Hangi parti olursa olsun Lüleburgaz’ı gelirleri ile düzlüğe çıkarır. Âmâ bizler sözünün arkasında olan, yolda yürürken tüm halkına aynı selamı veren lider istiyoruz. MHP ve AK Parti bu liderleri buldu. Başarılar dilemek bizlere düşen. Tabii ki her bireyin kendine göre tercihi olacaktır. Özgürce inandığımız kişiye oy vereceğiz. Bu zaman zarfında lütfen birbirimize kırıcı olmayalım. Tahriklere kapılmayalım. Bu bir hizmet yarışı olacak. Uygun gördüğümüz arkadaşı destekleyelim. Bu iki temiz insan bizler için yola çıktı.

 

Diğer başkan adaylarımızı da bekliyoruz. Demokrasinin gereği neyse yerine getirmek değerli Lüleburgaz halkına kaldı. Çıkacak her sonuca saygı göstermeliyiz. Hepsi bizim evlatlarımız. Birisi hedefe ulaşacak, diğerleri aramıza dönecek. Kucaklarımız onlara hep açık kalacak. Sevgili, saygı değerli arkadaşlarım; MAHİR ALTAN, GÜREL BALKAN... yanınızda olsun yaradan. İnanıyorum çok iyi sonuçlar alacaksınız LÜLEBURGAZ HALKINDAN. İkinizden biri kazanabilir, ikiniz de kaybedebilirsiniz seçimleri ama sizleri başkanlığa layık görenleri kutluyorum. İnşallah CHP de sizin gibi güleryüzlü, sevecen bir aday belirler de, seçimler güllük gülüstanlık geçer. Başarılar sizinle olsun arkadaşlarım... Sevin, sevilin ama sevdiğinizi mutlaka hissettirin.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 21:39 tarihinde yazdırılmıştır.