FİDAN

Yazar -

FİDAN

İnsanoğlu ağlayarak gelir dünyaya ama sevenleri mutluluktan havalara uçar. Veda ederken dünyaya da tüm sevenlerini bir üzün kaplar, ağlatır. Yaşamın içinde tatlı ve acı günler mevcuttur. Tatlı günlerimiz de sevgi, sağlık, başarı ve mutluklar mevcuttur. Acı günlerimiz tam tersine, sevgisiz, sağlıksız, çileli yaşam tarzdır.

İnsanoğlu yaşamı boyunca bunların hepsini görür. Zamanı gelince veda edip girilir kara toprağa. Tıpkı sevdiğimiz arkadaşımız Zeki Fidan gibi. Kendisi uzun yıllar Lüleburgaz da öğretmenlik yaptı. Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürlüğünü yaptı. Değerli eşi Necla Fidan ile uzun yıllar Beden Eğitimi öğretmenliği yaptık. Necla Hanım ile evlatlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Zeki Bey gerçekten fidan gibi insandı. Verimliydi, bakımlı, titiz, görevine düşkün, beyefendiydi. Son yıllarda kanser denen lanet hastalığa yakalandı. 12 Aralık Perşembe günü aramızdan ayrıldı. Mekânı cennet olsun. Sevenleri Kurtuluş Camiinde onu son yolculuğuna uğurlamak için geldiler. Bu yolculuğun dönüşü yoktu.

 

Hepimiz bu yolculuğa gün gelince çıkacağız. Amacımız yaşam sürecinde tanrının verdiği nimetlerin kıymetini bilelim. Evlatlar arasında ayrım yapmayalım. Mutlu olmanın yollarını arayalım. İnsanları huzursuz edici hareketlerden kaçınalım. Parolamız değişmesin. SEVELİM, SEVİLELİM. AMA SEVDİĞİMİZİ MUTLAKA HİSSETTİRELİM… Güzel günler sizinle olsun.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 01:21 tarihinde yazdırılmıştır.