ÇELİK GİBİ ADAM: AYDIN ÇELİK

Yazar -

ÇELİK GİBİ ADAM: AYDIN ÇELİK

Futbol tutkusu güzeldir,heyecan verir.Bazen sevinç,bazen de kederli yapar insanı.Tuttuğumuz takım yüzünden yaşarız bu değişimleri.Takımımız galip gelince coşar yüreğimiz sevinçten.Yenilince de dünyamız kararır,üzülürüz.Bir de başka takımdan da olsa zevkle izlediğimiz oyuncular vardır. Messi,Ronaldo gibi.

Eskiden de Lüleburgaz da bir AYDIN vardı.Seyrederken zevk verirdi bizlere. Sırf onu izlemek için giderdik maçlara.Nefis pasları,bacak arası çalımlar,akıl dolu goller.Lüleburgazlı bir ablamızla evlendi.E nişte oldu Lüleburgaz'a. İçimizden biriydi artık. Küçükle küçük,büyükle büyük oldu her zaman.Sevgi saygıda kusur etmedi.Futbol aşkı çok fazla.Hasta Fenerbahçe ve Lüleburgazsporlu.

Şimdi LÜLEBURGAZSPOR ANTRENÖRÜ olmuş. Çalıştıracağı takımı da inşallah zevkle izleyeceğiz. Kendisine başarılar diliyorum. Çok zor bir görev üstleniyor. Çünkü etrafında sahte sevenleri çok fazla.Yine aynı şeyler olmaya başladı bile.Gerçekleri saptırıcı yalan-yanlış söylemler.Bilmesem doğruları ben bile inanacağım.Hocam beş vakit namaz kılıyor. (içkici) Çayına -gazozuna kağıt oynuyor .(kumarbaz) 1-2 liralık at yarışı oynar(bahisçi). Adını çıkarmışlar dokuza, inmez sekize. Beyler ! Lütfen kendinize gelin. Rahat bırakın hocamın yakasını, yüreği Lüleburgazsporla dolu dolu işine baksın.

 

Aydın Çelik 'e,Lüleburgazspor'a sahip çıkalım.Yoksa her ikisini de kaybederiz.Yüreğimizde sevgi,saygı ve barış olsun.Başarı o zaman kendiliğinden gelecektir.Lüleburgazspor'u zevkle izleyeceğiz.Şampiyon olursa da çok seviniriz.YOLUN AÇIK OLSUN HOCAM.Seni ve futbolcularını kuçaklasın LÜLEBURGAZ...Başarılar Lüleburgazspor yönetim kurulu.Çok iyi bir karar vermişsiniz.İnşallah arzuladığınız hedeflere ulaşırsınız.Sevinçleri bol bir sezon geçirmeniz dileğimdir.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 21:20 tarihinde yazdırılmıştır.