Avukat İlknur Devrim Kantarcı

Yazar - Metin Dikener

Avukat İlknur Devrim Kantarcı

 

Lüleburgaz’ın sevilen sayılan ve çok önemli avukatlarından Sayın İlknur Devrim Kantarcı mesleğinin haricinde toplum için çok önemli ve faydalı çalışmalarda yapmaktadır.

Örneğin, Hayvanları Koruma Derneği’nin Lüleburgaz şube sorumluluğu görevini de üstlenmektedir. Her insan gibi tüm hayvanlarında bir can taşıdığı sevilmeye ve bakılmaya muhtaç oldukları asla unutulmamalıdır. Bu insanlığında ötesinde olması gereken güzel bir duygudur. Sayın Avukatımız İlknur Devrim Kantarcı’nın bu davranışlarda bulunması da gerçekten takdire şayandır. Onun bir de siyaset tarafı vardır ki oda siyasetin vazgeçilmez bir parçasıdır. Her zaman doğruları gören doğruları söyleyen ama asla fanatik olmayan güler yüzlü bir yapısı vardır.

Avukatlar toplanmışlar kendi aralarında karar almışlar Türk Sanat Musikisi çalışmaları da yapmışlar. Baro üyelerinden bir koro da oluşturmuşlar. Bunlar tabiî ki çok güzel düşünceler işte bu düşünceleri sevgili avukatlarımız gerçekleştirmiş solo şarkıları söyleyecekleri de belirlemişler. Lüleburgaz’da bir yazlık ve de kışlık salonları olan Roidi Harasında bu geceyi de gerçekleştirmişler. Sevgili avukatlarımız kendi aralarında bu güzel gecede Türk sanat müziğine gönül verenlerle kendi aralarında bu güzel gecede fevkalade bir şekilde eğlenmişler.

Şimdi bu güzel çalışma bana göre bir gece de olsa kongre meydanında bir gerçekleşse.

 Tüm Lüleburgaz halkı da bu güzelliği görüp kendilerini alkışlasa. Lüleburgaz Belediyesinden de diğer işlemler için destek alınsa. Bu görüş ve düşüncelerimi söylediğim sevgili dostumuz avukatımız Erdoğan Kamacı’da doğru söylüyorsun bu görüşe katılıyor bende destekliyorum. Koroyu oluşturan soloda sesini konuşturan o geceye katılan sevgili avukatlarımızın bunu bir hobi olarak yaptığını hepimiz biliyor ve onları takdir ediyoruz. Bu görüş ve düşüncelerimizi de bir arzu ve istek olarak kabul etmenizi diliyoruz.  

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 11:34 tarihinde yazdırılmıştır.