RUMLARA BEDAVADAN KIBRIS'I VEREN YILMAZ ÖZDİL SEN BU MİLLETE BİR HAKARETSİN!

Yazar - Doğukan Önal

RUMLARA BEDAVADAN  KIBRIS'I VEREN YILMAZ ÖZDİL SEN BU MİLLETE BİR HAKARETSİN!  

RUMLARA BEDAVADAN  KIBRIS'I VEREN YILMAZ ÖZDİL SEN BU MİLLETE BİR HAKARETSİN!

 

 

“Rumlar öyle meze yapar ki kardeşim helali hoş olsun, Kıbrıs’ı veresin gelir” diyen Yılmaz Özdil’in rakıyı biraz fazla kaçırdığında veremeyeceği şey yoktur!

 

Bre utanmaz, Bre arlanmaz, Allah'tan korkmaz, sen bu toprakları rakı ile sulamış olabilirsin, ama benim ecdadım bu toprakları kanı ile suladı.

 

Bre gafil, sen çeşitli meze masalarında toprak verme hülyaları ile içini kusarken vatan evlatları Kıbrıs'ta şehadet yolunda sekerat hali yaşadı.

 

Bir köşe yazarı görevi gören insan yazılarında dikkatli olmalı, toplumsal bir görevi ifa ettiğini unutmamalı.

 

Milliyetçilikten, vatan severlikten ,Atatürkçülükten bahseden, Nutuk kitabını 3.000 TL ye satıp bu işin ticaretini yapan Yılmaz Özdil'e gerekli cevabı benim CHP'li büyük ve kardeşlerimin cevap vermesi lazım.

 

Her ne kadar Özdil ve avanesi rakı masasında meze karşılığı vatanı peşkeş çekse de, bu milletin meyhanede ki sarhoşuna ben kefilim ki vatanından tek bir parça vermez, vermeyecektir. Onları kesinlikle Özdil ile bir tutmamalıyız.

 

Bizim imamı görünce içkili olduğunu anlamasın diye yolunu değiştiren ve yeri geldiğinde meyhaneden şehadete giden, ameli bozuk olsa da itikadı sağlam olan vatan evlatlarımız müslümandır, vatanseverdir. 

 

İnanıyorum ki Yüce Rabbim onlara tövbe-i Nasuh şansı verecektir. Kesinlikle onları kınamıyorum, ben onlardan bin kat daha günahkârım...

 

 

Ama ÖZDİL.....

 

Biz Özdil'den Yılmaz çıktığını biliyorduk da, Yılmaz Özdil'den peşkeşçi meze sevdalısı, teslimiyetçi Rum sevdalısı çıkacağını hiç bilmiyorduk, tahmin etmiyorduk.

 

Yazık... Çok yazık...

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 18:54 tarihinde yazdırılmıştır.