FENERBAHÇE LİDER

Yazar - Metin Dikener

FENERBAHÇE LİDER  

Galatasaray’da Fatih Terim geleceğin takımı ile uğraşırken ligde çok puanlar kaybetti. Galatasaraydeplasmanda Rizespor karşısında 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen maçın son saniyelerinde attığı gol ile galip geldi. Bu netice Galatasaray için çok sevindirici. Burada Galatasaray vede Fenerbahçe teknik direktörlerine şu soru mutlak sorulmalı!   -Takımın en önemli golcü futbolcuları kulübede oturacak.  Takımları sahada gol yollarında zorlanacak.  Sıkıntı yaşarken eyvah maç gitti bitti derken oyuna alınacak! Onlarda giden maçı kurtaracak.Bunlar anlı şanlı teknik direktörler.

Beşiktaş Sergen Yalçın ile geçen seneki başarılarına devam edecek gibi. Kaliteli geniş bir kadro kuran,iyi bir takım olan Beşiktaş,sezon başından beri büyük şansızlıklar yaşadı. Takımda bir çok futbolcunun sakatlığı,hastalığı vede cezalı olması yüzünden bir türlü ideal kadrosu ile maçlara çıkamadı. Avrupa kupaları lig fikstür sıkışıklığı da buna eklenince takım zor günler yaşadı.

  Bana göre bu sene, süper ligde Trabzonspor şampiyonluğun favori takımlarından biri.İyi futbol oynuyorlar ve gol atmasını biliyorlar.  Ligde de zirve içindeler.

 Kardeşim futbol netice oyunu değilmi?

 Hem iyi futbol oynayacaksın hemde gol atmasını bilecek,dolayısı ile maçıda kazanacaksın.

 Avrupa kupa maçlarında gol atamama sıkıntısını yaşamadıkmı? Süper ligde bazı takımlarımız istenen neticeleri alamadı. Bunda en büyük etken; Ya istenen kalitede takım kurulmadı yada takım istenen form durumunu yakalayamadı. Lig de  kaybedilen puanlarda bu sözümüzü doğruluyor. Ligde şampiyonluğa oynayanda düşmeme mücadelesi yapanlarda bizim takımlarımız.Bundan sonra oynayacakları maçlar için sonsuz başarılar diliyoruz.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 18:21 tarihinde yazdırılmıştır.