UYARI-YORUM

Yazar - Doğukan Önal

UYARI-YORUM  

Bu süreç sizlere ütopya gibi gelebilir, ama eminim son 2 yılda yaşadıklarımızı bizlere daha önce söyleseler ütopya derdik. Dünyanın düzeni ne zaman değişse ya bir savaş olmuştur, ya salgın. Bu salgının bir proje olduğuna inanıyorum zaten, bu virüs var ama insanoğlu tarafından üretilen bir virüs, gelişmelerin seyrine baktığımızda tamamen proje.

ABD ekonomisinin en iyi dönemini yaşatan Trump, pandemi neticesinde koltuğu küreselci Biden'e bırakıyor. Ulus devlet anlayışına sahip tüm liderler bir bir ya suikaste uğruyor ya da seçim neticesinde haklarında oluşturulan algı ile görevi küreselcilere devrediyor.

Yetiyor mu? Yetmiyor. Üretim maliyetleri çok garip ve aşırı bir şekilde arttırılıyor, piyasaya arz daralıyor, üretim zorlaşıyor, yakıt noktasında ulaşamama sıkıntısı başlıyor, bakın İngiltere de şuan tamamen bu durum yaşanıyor.


Eğer boşuna okumadı isem kıymetli okurlarım; gelecek dönem bugünden biraz daha zor olacaktır. Bu sadece Türkiye için değil dünyanın tüm ülkeleri için aynı sıkıntıyı ihtiva edecektir.

Ben daha önce de söylemiştim yine tekrar ediyorum, ülkemizde ulusalcısından milliyetçisine, muhafazakârına herkes beraber olmalı ve küresel komplolara geleceğimizi feda etmemeli. İdeoloji sahibi her devlet, her oluşum küresel egomonya'nın hedef tahtasındadır.

Biz bir olmalıyız ve her zamankinden daha şıkı bir şekilde birbirimize sarılmalıyız. Kalın sağlıcakla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 11:59 tarihinde yazdırılmıştır.