TÜRK KADININA HAKARET EDEN BU BELEDİYE BAŞKANI HÂLÂ PARTİSİNDE KALACAK MI?

Yazar - Doğukan Önal

TÜRK KADININA HAKARET EDEN BU BELEDİYE BAŞKANI HÂLÂ PARTİSİNDE KALACAK MI?  

Türk kadını bir şeref ve namus timsalidir. Türk kadını cihana değer bir yiğitliğin resmidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün validesi Zübeyde hanım da çarşaf giymiş ve yaşamını böyle idame ettirmiştir.

Lâkin geçtiğimiz hafta ne yazık ki görmekten utanç duyacağımız bir mesele vuku buldu. Edremit’ te düzenlenen bir törende Türk kadınını zincir vurulmuş şekilde gösterme edepsiz ve hayasızlığına kast edildi.

Dedim ya, bunlar kendilerini kurnaz sanan devri kapanmış bir zihniyetin mümessilleri.. Aklı sıra hem çarşaf giyen kadına hakaret edecek, hemde çarşaf giyen herkesi zincirli imiş gibi gösterecek..

Peki ben buradan bu belediye başkanı ile aynı partiden olan abilerime, kardeşlerime soruyorum; Yahu abi, bu adama hâlâ tepki koymayacak mısınız? Bunun bir defa bu partiden ihraç edilmesi lazım. Hatta görevden alınması lazım. Neden susuyoruz? Bu milletin değerine hakaret edenlere gerekli tepkiyi vermez isek biz şayet değerlerimizin ayaklar altına alındığı günleri izlemek zorunda kalırız.

Unutulmasın ki, bu milletin saçı açığı ile kapalısının birbirinden zerre farkı yoktur, kardeştir. Ha keza çarşaf giyiminde de özgürdür Türk kadını.

Ey Edremit belediyesi tarih boyunca yiğit Türk kadınına kimse zincir vuramamıştır. Lâkin siz, milletin vicdanında zincirlendiniz, mahkûm oldunuz.

Kalın sağlıcakla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 21:27 tarihinde yazdırılmıştır.