TGSP ( Türkiye Gençlik STK'ları Platformu)

Yazar - Doğukan Önal

TGSP ( Türkiye Gençlik STK'ları Platformu)  

TGSP( Türkiye Gençlik STK'ları Platformu) Bünyesinde gençlik STK'larının her birini bulunduran ve gençliğin milli ve manevi değerler ile yetişmesinde öncü bir kuruluş.

Şuanda bizlere verilen 6 günlük eğitim birbirinden değerli hocalarımızın katılımı ile gerçekleşiyor. Dramadan tutun sanat atölyesine kadar her noktada ehil gençler yetiştirilmeye gayret ediliyor.

Yaklaşık 400 öğrenciyi Sabahattin Zaim Üniversitesinde ağırlayan ve barınma, iaşe gereksinimlerini temin eden TGSP yönetimine, hassaten genel başkanına en kalbi duygularım ile teşekkür ediyorum.

Ve evlatlarımızı  TGSP'nin düzenlediği faaliyetlere göndermenizi önemle tavsiye ediyorum. Zira burada hem sertifika sahibi olacak, hemde hayata bakış acılarını tamamen değiştireceklerdir.

DAVET

Yoğun geçen programımız neticesinde bir çok sevdiğime davetiye dağıtamadım, bizziati uğrayamadım arayamadım.


Öncelikle bu köşeden istemeden de olsa kalbini kırdığım, üzdüğüm bir büyüğüm veyahut kardeşim oldu ise her birinden ayrı ayrı helallik diliyorum.

Allah’ın izni ile bu hafta sonu pazar günü (29 Ağustos) saat 20:00'da Ahmetbey beldesinde nişan törenim gerçekleşecektir.

Tüm okurlarım, tüm sevenlerim ve dostlarım bu mutlu günümüze davetliler. Size verdiğim derin kıymetin bir nişanesi olarak herbirinizi bu köşeden davet etmek istedim.

Vakti olan her bir büyüğüm her bir kardeşimi orada görmek bana büyük bir şeref verecek, ve mutlu edecektir efendim.
Dualarınıza talibiz.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 00:44 tarihinde yazdırılmıştır.