İTİKADIMIZ BEKA MESELEMİZDİR

Yazar - Doğukan Önal

İTİKADIMIZ BEKA MESELEMİZDİR  

Ama bu örgütün cismani ağırlığı ve yapısı ile mücadelenin yanında , anlayışı ile de mücadele olmalı. Emperyalizm bir fetoyu gönderir, diğerini başımıza yine bela eder.

Zira milletimiz dini konularda kendine yetecek reddede bilgi sahibi olmaz ise yine ve yine tuzağa düşebilir. Biz bunlara taaa eskilerden beri aktif bir şekilde eleştiri ve reddiye yapıyorduk. Bir adam hem hoca olacak hemde Yahudi -Hristiyan cennete girecek diyecek öyle mi?

Feto bunu yıllarca söyledi, ama ne yazık ki dini bilgisi din kültürü dersi ile kısıtlı olan kişiler bunlara kandı, inandı, hem dünyalarını hem ahiretlerini zelil etti. Bu millete kurşun sıktı, polisine ateş etti, bunları da sevap sandığı için yaptı. Ne büyük cahillik, ne büyük körlük ve ihanet...

Kıymetli büyüklerim,

Gelin modern medreseleri açalım(içinde matematik fizik eğitimleri de olsun), Gelin bu milletin çocuklarına ehli sünnet-i anlatalım, Gelin bu milletin evlatlarını itikadı bozuk yapılardan kurtaralım ki başımıza yeni belalar gelmesin, bu millete kurşun sıkacak sapıklar türemesin.

İnanın, Halisdemir ağabeyim, Abdullah kardeşim'in ruhu ancak ve ancak böyle mesud olur.


Kalın sağlıcakla.

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 11:37 tarihinde yazdırılmıştır.