GDA 2021

Yazar - Doğukan Önal

GDA 2021  

Program boyunca Basın İlan Genel Müdürü Rıdvan Duran, SETA Vakfı Genel Müdürü Burhanettin Duran, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Sn. Enes Emnioğlu ve Küresel çapta Liderlerin danışmanlığını yapan MohamedNisby ve Enerji ve Tabii Kaynaklar bakan yardımcımız Alparslan Bayraktar gibi isimler ile çok faydalı bir zaman dilimi geçirdik.

Ülkemizin maruz kaldığı tehlikeleri, enerji politikalarını, 2023,2053 ve 2071 vizyon ve misyonunu genel hatları ile masaya yatırarak, milletimizin ve ülkemizin gelecekteki güçlü hamlelerini konuştuk.

Kıymetli Genç Kardeşlerim,
milli ve manevi degerlere sahip tüm STK'larımızı takip ediniz. Kişisel gelişiminize artı katacak binbir program ile köklü geleneğimiz vakıfçılık çalışmaları altında kendinizi büyük Türkiye'ye hazırlayınız.

Unutmayın, rakibimiz çok ama biz umutluyuz, azimliyiz ve güçlüyüz.

Bu vesile ile Genç Diplomat Akademisi Programını düzenleyen başta Türkiye Gençlik Vakfı ailesine, Kıymetli Genel başkan Sn. Enes Emnioğlu'na, Kıymetli Program koordinatörlerimiz Sn. Hakan Altuntaş ve Abdullah Kutay'a teşekkür ve minnetlerimi bir borç biliyorum. Kalın sağlıcak ile.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 12:42 tarihinde yazdırılmıştır.