BAL LİGİ

Yazar - Metin Dikener

BAL LİGİ  

Gruplarda belirlendi.Takımlardahazırlıklarınıyapıpbitirdi.TakımımızLüleburgazsporbuaradakongresiniyaptı .BaşkanlığaSnYılmazCanpolatgetirildi. Fevkaladebirçalışmadöneminegirildi.YönetimKuruluüyeleride belirlendi.Başarılıolmalarınıdiliyorum.LüleburgazsporAntalya‘yagitti.Kamp döneminibitirdi.Buradatakımdabankooynayacak,takımafaydalıolacakfutbolcularbelirlendi.Lüleburgazsporçalışmalarabaşladı.LüleburgazBelediyeBaşkanıSn Murat GerenliLüleburgazsporlufutbolcularaçokgüzelbirkonuşmayaptı.Her zamanyanınızdayımmesajıverdi.

Bunlarınhepsiçokgüzelde, güzelolmayanşukoranavirüsdediğimizhastalık.İyiyegitmeyi,bitmenoktasınagetirmeyiarzuederkenbuhastalıkbizi,vilayetimizibirandaTürkiye’nin ilk sıralarındayeralmamızanedenoldu.Hani biz çokkültürlüidik! Kurallaraistenenşekildeuyuyorduk! İştebuçoküzücü.Çoksıkıntıvericibir durum.GeneldetümTürkiye’dehastalıkbirandaartınca, ölümvakaları da çoğalıncahükümetRamazanBayramınakadar tamkapanmakararıaldı. Bu durum bayramagörehazırlığınıyapantümesnaflarımızıçokzordurumdabıraktı.

Dolayısıile BAL ligimaçlarıda ertelendi. Bu konuda T.F.F YönetimKuruluÜyesifutbolubilenfutboldangelenSnAli Düşmezşuaçıklamadabulundu:‘’Biz Türkiye’dekoranavirüshastalığınınbirdüşüşegeçmesinibeklerken, tümvilayetlerimizbirandakırmızıyadönüştü. Biz FutbolFederasyonuolarakSağlıkveBilimKurulununkararınauymakmecburiyetindeyiz.TümdünyadabuhastalıktandolayıMahalliAmatörSpormüsabakalarıoynanmıyor.BiliyorumTürkiye’deBAL ligitakımlarıtümhazırlıklarınıyaptı. Maçlarınbir an evvelbaşlamasınıbekliyor.ÖyletemenniediyorumkiBalligimaçlarımızmayısayınınsonundabaşlayabilir.Tabii o günlerdekoronavirüshastalığının ne durumdaolacağınıbizezamangösterecek.Tümspormüsabakalarıbizimsağlığımızdandahamühimdeğil.’’

İşteSevgiliSporseverlerson durum böylediyorum.Amançokdikkatedelimkurallarauyalım.Çokdeğerliarkadaşlarımızı,komşularımızı,sevgilidostlarımızıkaybetmeninacısınıyaşadık. Dolayısıile ne üzelim, ne de üzülelim.

Herkesesağlıklardiliyorum.RamazanBayramınızı en içtendileklerimlekutluyorum.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 07:14 tarihinde yazdırılmıştır.