GARA KATLİAMI VE ABD SEVİCİLERİ

Yazar - Servet Şenyiğit

GARA KATLİAMI VE ABD SEVİCİLERİ  

PKK dağıtılmıştır , bitme noktasındadır. ABD’ de PKK’ yı kurtaramayacaktır. ABD’ nin verdiği on binlerce TIR silah her yerde TSK’ nın karşısına çıkıyor. Bu mağarada ele geçirilen silah ve mühimmatlar da ABD yapısı.                                                                                                     

Daha önce de özellikle belirtmeye çalıştığım “Yaratıcı Yıkıcılık” hemen devreye sokulmaya çalışılarak vatandaşların kafaları karıştırılmaya çalışılıyor. HDP, 13 vatandaşımız için ne taziye mesajı yayımladı ne de  PKK’yı kınadı. Aksine, Türkiye’ yi suçlu göstermeye çalıştılar.  HDP hemen olayı çarpıtmak için yalana başvurdu. HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya ;”Esir kampını Türkiye bombaladı ve öldükleri anlaşılınca durdular” diyor.  Tam teşekküllü mağaranın esir kampı olduğunu itiraf ediyor. Kendi öldürdükleri 13 şehidimizin de bombayla öldürüldüğü yalanını yaymaya çabalıyor. Otopsi raporlarından da, şehit ailelerinin kendi evlatlarını görmelerinden sonrada yapılan açıklamalarından da tüm şehitlerimiz kafalarına kurşun sıkılarak şehit edildikleri anlaşılmıştır..

Ana Muhalefet bile PKK diyemiyor. Kılıçdaroğlu ; “hain terör örgütü tarafından yapılan” diyor, fakat PKK’nın yaptığını bildiği halde PKK diyemiyor. PKK diyemez, çünkü; HDPKK ‘yı savunuyor ve işbirliği içindeler. HDP kapatılsın  diyenlere bile altı milyon oyu var savunması yapan anlayıştan da bu beklenemez zaten. Altı milyon oy alan siyasi partinin Anayasa ve yasalara uymama, bu yasaları çiğneme hakkı varmış gibi.

PKK dağıtılmıştır , bitme noktasındadır. ABD, PKK’ yı kurtaramayacaktır. ABD , HDP’ yi de kurtaramayacaktır. Türkiye’ yi Doğu Akdeniz’ den , Kafkasya’ dan , Trakya’dan çevirmeye çalışan ABD, içten de Yaratıcı Yıkıcılık projesini yaşama geçirmeye çalışsa da başarılı olamayacaktır. Türk Milleti buna izin vermeyecektir.

51 ‘i ölü, ikisi canlı olarak etkisiz hale getirilen harekattan sonra herkes kendi cephesini belli etti. Tartışılması gereken de bu aslında. ABD gemisinden  olaylara bakanlar ,her zaman olduğu gibi ABD dürbünüyle görmeye çabalamaktadırlar.

servetsenyigit@gmail.com

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 20:06 tarihinde yazdırılmıştır.