MEYDAN SİZİN, BUYRUN ŞOV YAPIN

Yazar - Özgür Kaya

MEYDAN SİZİN, BUYRUN ŞOV YAPIN  

Son günlerde Lüleburgaz’da yanlış gittiğini düşündüğümüz konularla ilgili fikirlerimizi açıklamaya başladığımızdan bu yana parti içinde bizlere muhalif kimi çevrelerden yıllardır duymaya alıştığımız aynı sesler yükselmeye başladı. Bugün bizim değil kendilerinin yönetimde olduğunu unutmuş olan kimi ilçe kimi il kimi belediye yöneticisi olan’’ bazı müzmin muhalif isimler’’ dün olduğu gibi bu günde koro halinde aynı şeyleri söylemeye başladılar: ÖZGÜR KAYA ŞOV YAPIYOR.

90 Cam işçisi işten atıldığında, onların işe dönmesi için mücadele başlatıp 10.000’lerce Lüleburgazlı ile meydanlarda buluştuğumuzda, CHP’ye seçim otobüsü almak için kampanya başlaştığımızda, Ramazan ayında binlerce Lüleburgazlı ile YERYÜZÜ sofralarında iftar yaptığımızda, bu müzmin muhalifler hep aynı şeyi söylüyorlardı: ÖZGÜR KAYA ŞOV YAPIYOR.

 Bu müzmin muhaliflere göre; 6 işçi 3 köylü 4 emekli ve 3 esnaftan oluşan yönetim kurulumuz ‘’zengin olmadıkları ve bankada şişkin hesapları bulunmadığından’’ tarihin en zayıf yönetimiydi. Onların beğenmediği yönetim, Lüleburgaz’ı Trakya’nın parlayan yıldızı, Türkiye’nin en çok konuştuğu CHP örgütü haline getirdiğinde, ADALET yürüyüşünde en kritik görevleri yaptığında, 15 Temmuz’da NE ŞERİAT NE DARBE TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE diyerek meydanları doldurduğunda bu müzmin muhalifler garip bir şekilde AKP’lilerle aynı şeyi söylüyorlardı: ÖZGÜR KAYA ŞOV YAPIYOR. 

Kırklareli’nde 8 belediyenin 5’nin kaybedildiği son yerel seçimlerde, Lüleburgaz’da ve tüm beldelerde alınan rekor oylar ve tarihi başarılar geldiğinde, referandumda rekor kırılıp %73 oy alındığında, seçim günü 2.000 CHP’li görev aldığında, oylar çalınmasın diye seçim kurulu önüne 1.000 kişi ile gidildiğinde, hakkımızda açılan siyasi davalara karşı binlerce insan mahkeme önünde toplandığında: bu müzmin muhalifler hep aynı şeyi söylüyorlardı: ÖZGÜR KAYA ŞOV YAPIYOR.

 Biz Genel Merkezin tavsiyesi ile milletvekili adayı olmak için görevden istifa ettikten sonra, ‘’zenginin şımarık çocuğu edasıyla’’ ‘’bizim olmalı’’ diyerek çeşitli ayak oyunlarıyla Lüleburgaz ilçe yönetimimizi düşürüp koltuklara oturan, bizim dönemimizde partide hiç görmediğimiz, hiçbir eylem ve mitinge katılmayan, parti için tek kuruş yardım ya da harcama yapmayan, ama rakı masalarında siyaset yapıp, sürekli banka hesaplarındaki artışı takip eden, müzmin muhalif ‘’bazı yöneticilere’’ hatırlatmak gerekir ki; GÖREVDE OLAN SİZSİNİZ.

2 yıldan fazladır yönetimde olan ama hala bize muhalif, kapalı kapılar ardında, yalan, iftira ve karalamalarla siyaset yapan, son 1 yıldır il ve ilçe parti binalarının kapalı olmasını dert etmeyen ‘’bazı’’ yöneticilere tavsiyemiz şudur; bu gün Türkiye’de çiftçi perişan, emekli perişan, işçi perişan, esnaf perişan, eğitim sistemi çökmüş, devlet yönetimi çığırından çıkmış, dolar almış başını gitmiş, fabrika sahibi perişan, çalışan emekçiler perişan, ne bekliyorsunuz : MEYDAN SİZİN, BUYRUN ŞOV YAPIN.

 

Lüleburgaz’da 360 işçi açız-hakkımızı istiyoruz diyerek belediyenin kapısında bekliyorken, Lüleburgaz gazeteleri yoksulluktan intihar haberleri veriyorken, Lüleburgaz Corona’dan ölüm ve hastalıkta Türkiye rekoru kırıyor, insanlarımız Corona’da hayatını kaybediyor, Lüleburgazlılar belediye ve hükümetten yardım alamamaktan şikâyet ediyorken, Lüleburgaz Spor’un Başkanı bile belli değil, BAL Ligine katılabilmeyi bile başarı sayıyorken, ne bekliyorsunuz: MEYDAN SİZİN, BUYRUN ŞOV YAPIN.

 Lüleburgaz deresi zehir akarken, evlerde içtiğimiz suların temizliği tartışılırken, Pınarhisar’da temiz su havzaları 5’li çeteye peşkeş çekilirken, köylü topraklarını yok pahasına Ziya Tarım gibi şirketlere satarken, Lüleburgaz İcra Dairesi icra rekorları kırarken, Lüleburgaz’da daire fiyatları için milyon TL’ler konuşulurken, kahvehaneler, meyhaneler 1 yıldır kapalıyken, esnaf evine ekmek götüremezken, babalar çocuklarında utanarak evlerine giderken, ne bekliyorsunuz : MEYDAN SİZİN, BUYRUN ŞOV YAPIN.

 Siz yapamıyorsanız, bu topraklarda vatan ve millet uğruna hiçbir menfaat gözetmeden bedel ödeyip göreve atılacak -sizin deyiminizle- ‘’şov yapacak’’ vatan evlatları her zaman vardı ve var olacaklar. Trakya’nın verimli toprakları partisine ve davasına inanan, Mustafa Kemal’in yolundan gidecek yiğit evlatları her dönem yetiştirdi ve yetiştirmeye devam edecek.

 Sizlerde, Biz siyaset yapamayız, meydana çıkamayız ve ‘’şov yapamayız’’ diyor, Kendi banka hesaplarınızı düşünüyor, çıkar ilişkilerimiz bozulmasın, işimize zarar gelmesin, susalım da sinsice bir makam ya da koltuk kapalım diyorsanız, bırakın mücadele edenler etsin, GÖLGE ETMEYİN YETER.

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 11:28 tarihinde yazdırılmıştır.