YARATICI YIKICILIK HIZ KAZANIYOR

Yazar - Servet Şenyiğit

YARATICI YIKICILIK HIZ KAZANIYOR  

10 Ekim 2020 tarihli Hürfikir gazetesindeki yazımın başlığı YARATICI YIKICILIK idi. Geçen süreçte yazdıklarımın hız kazanarak ilerlediğini görmek ülkem adına üzüntü verici boyutlara ulaşmaya başladı.

ABD Başkanı seçilen Joe Biden’ın önceki demeçlerini biliyoruz. 19 Aralık 2019’da New York Times’in internet sitesinde yayınlanan röportajda kendisine sorulan; “ABD başkanı olursanız Amerika’nın  nükleer silahlarının Türkiye’de bulunmasından rahatsız olur musunuz?” sorusuna verdiği yanıtta ,  “Erdoğan’a karşı muhalefeti desteklemeliyiz. Erdoğan’ı darbeyle değil  seçimle devireceğim” gibi haddini aşan skandal açıklamalar yapmıştı ve eklemişti; ”Pozisyonumuzun Kürt nüfusunun parlamentoda yer almasını sağlamak olduğunu açıkça belirtmeliyiz. Erdoğan yaptıklarının bedelini ödemeli. Özellikle üzerinde F-15 (F-35 olduğunu bile bilmiyor) uçurarak çözmeye çalıştıkları bir hava savunma sistemi olduğunu düşündüğümüzde,”

ABD ve Soros vakıflarının Arap Baharı ve Turuncu devrimlerini anımsayınca  oynanan oyunu net bir şekilde görebiliriz. ABD seçimlerinden önce PKK yayın organı Yeni Özgür Politika gazetesinde Veysi Sarısözen imzalı bir yazıda; ”Türkiye batmadan Erdoğan’ı yıkalım” başlığı atılmıştı. Aynı günlerde Birgün gazetesi yazarı Merdan Yanardağ’ da  “Bu tarihsel dönemeçte ihtiyacımız olan şey yaratıcı yıkıcılıktır” diye yazıyordu.

Derken, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz’ün konuşması gündeme düştü.  ABD istekleriyle örtüşen konuşmanın ardından, Kemal Kılıçdaroğlu , Meral Akşener , Ahmet Davutoğlu , Ali Babacan ve Bülent Arınç eşzamanlı yaptıkları açıklamalarla Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istediler. Şeref madalyası takacakları Demirtaş’ın terör propagandasından 4 yıl 8 ay cezası nedeniyle hapiste olduğundan bile habersizlermiş gibi.

Hemen arkasından ABD Büyükelçiliği Yaratıcı Yıkıcılığa destek olmak için  STK’lara 5 bin ile 50 bin dolar’a kadar destek vereceğini açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sahibi Türk milletidir. Her kim olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yönetimine ne müdahale edebilir ne de yönetimine kimin geleceğine karar verebilir. Türk milleti buna asla izin vermez. Kimi seçeceğini kimi iktidara getireceğine bu millet karar verir. Onlarla işbirliği yapmak düşüncesinde olanlar var ise onlara da bu millet gereken cevabı sandıkta verecektir.

servetsenyigit@gmail.com

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 13:04 tarihinde yazdırılmıştır.