ÜLKÜCÜLER MİLLETİN MİLLİ REFLEKSİDİR

Yazar -

ÜLKÜCÜLER MİLLETİN MİLLİ REFLEKSİDİR  

Sovyetler Birliği dağılıp komünizm çöktüğünde ben ülküdaşlarıma yaptığım bir konuşmada aynen şunları söylemiştim. “Komünizmi biz yıktık. Sovyetler Birliğini biz dağıttık. Eğer komünizm Türkiye’de başarılı olsaydı Ortadoğu’nun zengin petrol yataklarına ulaşır ve asla yıkılmazdı. Komünizm bir bisikletli gibidir, eğer durursa devrilir. Nitekim biz ülkücüler Anadolu’da durdurduk ve yıkıldı…” konuşmamın sonunda rahmetli Yakup Kadri Ceylan bana gelip “yahu sen çok enteresan şeyler söyledin. Bunları nereden duydun?” diye sordu, bende “benim tespitim bu yöndedir” dedim. Aradan birkaç ay geçince rahmetli Başbuğumuz Türkeş’te aynı şeyleri söyledi. Birkaç yıl geçince de bu defa Sovyet Rusya’nın son K.G.B genel sekreteri şu ifadeleri kullandı. “Eğer güneyimizdeki sivil (Türkiye’deki ülkücü) direnişi aşabilseydik Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler çökmez, komünizm yıkılmazdı…”

 Şu ifadelerden ve geçmişteki şahit olduğumuz olaylardan anlaşıldığı üzere ülkücü hareket Türkiye’nin kaderinde ve şuandaki dünyanın şekillenmesinde çok büyük etki yapmıştır. Yine 2016 FETÖ, MOSSAD, ve CİA darbe teşebbüsünde sokaklardaki kahraman ülkücülerin haykırışları yankılanmıştır. “Ya Allah Bismillah, Allahu ekber…”

 Ülkücülerin 9 Eylül İzmir yürüyüşü Devlet Bahçeli önce bir demeç verdi “on iki ada meselesini yeniden gündemimize almalıyız…” Arkadan ülkücülere talimat verdi “İzmir’de yürüyün…” ve ülkücüler yürüdü, on iki bölük on iki adaları temsilen ve her bölükte seksen birer kişi, seksen bir vilayetimizi temsilen yani demek isteniyor ki biz 81 vilayet 83 milyon kişiyle… Eğer Devlet Bahçeli konuştuysa, ülkücülerde yürüdülerse, birileri iyi düşünmelidir. Çünkü ülkücüler bu milletin milli sesi ve refleksidir. Şom ağızlı Erol Mütercimler, pisliği yine konuştu.

 Uzun zaman oldu bu adam bir kanalda konuşuyordu dedi ki “bir ülkücünün birkaç yaşlarında bir kızı varmış. Bir gün –Baba, seni öpebilir miyim? Demiş. Oda –Öp yavrum, demiş. Küçük kız babasını öpmüş ve şöyle demiş – Baba, senin ağzın neden kan kokuyor?...” Ben hemen o kanalın telefonunu aradım ağzıma geleni söyledim, ama kendisine ulaşamadım. Şimdi de alçak İmam Hatiplilere sataştı, aranıyor. Tüm ülkücü kardeşlerime selam oldun. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin. (amin)

                                                                                                                                                           Saygılarımla

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 08:40 tarihinde yazdırılmıştır.