EMPERYALİZM VE SİYONİZM-3

Yazar - Metin ATLI

  EMPERYALİZM VE SİYONİZM-3  

               Emperyalizm ve Siyonizm-1 de emperyalizmden bahsettik. Emperyalizm ve Siyonizm-2 de Yahudiliğin tarihinden bahsettik. Bugünkü yazımızda da Yahudi Siyonizminden bahsedeceğiz.

           Müslüman olmak için Kelime-i Şahadet getirmek yeterlidir. Sonradan Müslüman olabilirsin. Ama sonradan Yahudi olamazsın. Yahudi olmak için Yahudi doğmak gerekir. Yahudilik anneden geçer. Bir kişinin Yahudi olabilmesi için annesinin Yahudi olması gereklidir.  Dünya da yaklaşık 15 milyon Yahudi vardır. Dünya nüfusunun sadece binde 2’sini oluştururlar. Ama koca dünyayı bu kadarcık Yahudi yönetiyor.

            Tabii ki Yahudilerle bir problemimiz yok. Ancak Yahudi Siyonizmi problemdir. Siyonizm bir Yahudi milliyetçiliğidir. Siyonist Yahudiler kendilerinin diğer insanlardan üstün olduğunu, Tanrı’nın onları diğer tüm insanlara üstün kıldığına inanırlar. Onların inanışına göre tanrı onları Alemlere üstün kılmıştır. Yani sadece diğer insanlara değil, tüm hayvanlara hatta tüm gezegenlere üstün kılmıştır.  Jupiter’in bundan haberi var mıdır? Bir arının bundan haberi var mıdır, bilmiyorum. Bir Yahudi bir arıya “Gel buraya şu Metin i sok” dese arı onu dinler mi bilmiyorum. Madem bana ve arıya üstün kılınmış arı onun dediğini yapması gerekir. Arı onun dediğini yapmazsa o zaman benden ne farkı var. Bize göre saçma sapan bir inanış.

           Tanrı’nın onlara bazı toprakları vadettiğine inanırlar. İnternete girip vaadedilen topraklara baktığınız zaman Ortadoğu’da çok geniş toprakları kapsadığını görürsünüz. Tanrı Nil’den Fırat’a kadar olan toprakları Yahudilere vermeyi vaadetmiş. İsrail’in amacı sadece şu anki İsrail ve Filistin toprakları değil, tüm bu vaadedilen toprakları kapsayan bir İsrail devleti kurmaktır. Bu vaadedilen topraklara bütün Yahudileri toplayıp buradan bütün dünyayı yönetmektir. Bu vaadedilen toprakların üzerinde İsrail dahil tam 23 ülkenin toprakları vardır. Türkiye’nin Güneydoğusu da bu vaadedilen toprakların içerisindedir.

              Diyeceksiniz ki bu kadar saçma bir Siyonist Yahudi inancını neden bu kadar ciddiye alıyorsun. Neden ciddiye, hatta çok ciddiye aldığımı söyleyeyim. 2003 yılında Amerika devlet başkanı George W. Bush  BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ (BOP) diye bir proje ortaya attı. Bu projeye göre vaadedilen topraklar içerisinde bulunan İsrail hariç 22 ülkenin sınırlarının tekrar çizileceğini duyurdu. Yani 22 ülkeyi parçalayacaklar, burada İsrail’in rahat yönetebileceği küçük küçük devletler kuracaklardı. Bunun için düğmeye bastılar. Ortadoğu’da pek çok ülkeyi karıştırdılar. Örneğin Irak’ı Kürt, Şii ve Sünni olarak 3 parçaya böldüler. Suriye’yi böldüler. Bu proje devam ederse sırada İran ve Türkiye var. Çok ama çok dikkatli olmalıyız.

             İsrail’in başkenti Tel Aviv’dir. Ama İsrail Kudüs’ü başkent yapmak istiyordu. Hatırlıyor musunuz  Amerika’da Trump hakkında seçimlerde Rusya ile işbirliği yaptığı gerekçesiyle  dava açıldı. Eğer mahkemede, Trump  Rusya ile işbirliği yaptı kararı çıkarsa Trump başkanlıktan indirilecekti.  Bu esnada Trump Kudüsü İsrail’in başkenti olarak kabul ettiğini açıkladı. Sonra ne mi oldu? Mahkeme 3 gün sonra davayı düşürdü, Trump kurtuldu. Sizce Trump Kudüs’ü başkent ilan etmeseydi mahkemenin kararı gene aynı mı olurdu. Bence olmazdı. Amerika da adalet varmış, demokrasi varmış. Boş versenize.

          Siyonist Yahudilerin Amerika’yı bile nasıl avucunun içine aldığını anlayabildik mi? Tekrar edelim. Dünya’yı Amerika, İngiltere, Avrupa, Çin gibi devletler yönetmiyor. Rothschild, Rockefeller gibi aileler yönetiyor.  Bu ülkeler bu ailelerle bir olup az gelişmiş ülkeleri sömürüyorlar. Bu ülkeler aynı zamanda bu ailelerin dünya da jandarmalığını yapıyorlar. Bu ülkeler memnun, aileler memnun. Olan az gelişmiş, pardon kibar ismiyle gelişmekte olan ülkelere oluyor. Bu ailelerin servetleri  birçok devletin bütçesini geçti. Bu ailelerin çoğu aynı zaman da Siyonist Yahudi. O nedenle emperyalizm ve Siyonizm  kol-kola.  Dünya düzeni bu şekilde devam ettiği  sürece, Dünya ya huzur gelmesi imkansız.

           

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 00:23 tarihinde yazdırılmıştır.