SALGIN GÖLGESİNDE KURBAN BAYRAMI

Yazar - Ertan Bayer

SALGIN GÖLGESİNDE KURBAN BAYRAMI 2020 yılı dünyada yaşanmayan yaşandığı bir yıl oldu. Türkiye’de bu 2020 yılının felaketlerinden olumsuz olarak çok etkilendi. Dünya’da 1 Ocak 2020 tarihinde görülen CORONAVİRÜS COVİT 19, Türkiye’de ilk kez 11 Mart 2020 tarihinde görüldü. İlk ölüm de 17 Mart 2020 tarihinde yaşanmıştı.

Türkiye COVİT 19 gölgesinde Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramlaşma yasaklandı. Türkiye alınan tedbirlerle COVİT 19’u engelledi.

Yarın Kurban Bayramı. Türkiye genelinde Sağlık Bakanlığı’nın kararıyla resmi bayramlaşmalar yapılmayacak. Halkın da buna uyması bekleniyor. 

Bizler diyoruz ki; “Gelin bu bayram da tokalaşarak, sarılarak veya öpüşerek değil, gözlerinizle gülümseyerek bayramlaşın.  Böylece sağlıklı kalın.”

Sağlıklı günler de dileğiyle Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Kalın sağlıcakla….

 

FAİK ÖZTRAK PARTİ SÖZCÜLÜĞÜ’NÜN FAYDASINI GÖRDÜ

CHP’nin 25-26 Temmuz 2020 tarihlerinde CORONAVİRÜS COVİT 19 tedbirleri ile yapılan 37. Büyük Kurultay’ında ilginç sonuçlarda alındı.

Tekirdağ’da ön seçim olsa, sondan ikinci bile olamaz, sondan birinci olur denilen CHP Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Türkiye genelindeki ön seçimden birinci çıktı.

Bu da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürekli Faik Öztrak’ı kontenjandan neden koyduğunu gösterdi. 

Faik Öztrak son altı ayda ülke gündemine karşı yaptığı yorumlarla, anlaşılır ve sade bir dille yaptığı açıklamalarla Türkiye’nin tüm illerinden halkın CHP’yi anlamasını sağladı.  Önümüzdeki milletvekili seçiminde belki de Türkiye birincisi olacak CHP’nin halka ulaşmasında önemli bir pay sahibi olduğunu ve olacağını gösterdi.

Daha önce sürekli AKP’nin yarattığı gündemin peşinde koşan CHP, Faik Öztrak’ın Parti Sözcüsü olması AKP’nin suni gündemlerini imha edip kendi gündem yaratmaya başladı.

CHP’nin birinci parti olacağını sinyallerini vermeye başladı.

Tebrikler Kılıçdaroğlu, tebrikler Öztrak….

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 12:18 tarihinde yazdırılmıştır.