BENİM FETÖ'CÜM SENİN FETÖ'CÜNDEN DAHA İYİDİR

Yazar - Servet Şenyiğit

BENİM FETÖ'CÜM SENİN FETÖ'CÜNDEN DAHA İYİDİR  

Son günlerde herkes “FETÖ’nün siyasi ayağı” tartışmasına karıştı. Ayaklar karışsa da arayışlar sürüyor. Sanırsınız ki ayakları bulan kelle – paça çorbası yapacak. Tüm uğraşılarda olayı çorbaya çevirmek için tezgahlanmış gibi.

CHP Lideri Kemal Kılıçtaroğlu, “Devleti FETÖ Terör Örgütüne tesli eden kişinin adı Recep Tayyip Erdoğan’dır” diyor. Recep Tayyip Erdoğan da; “ kasetle kumpasla koltuğa oturduğunu unutmadık, FETÖ’nün siyasi ayağı Kılıçtadoğludur” diyor. Aslında her ikisinin de birbiri ile ilgili söyledikleri doğru.Kendileri hakkında söyledikleri yanlış. İki liderinde itiraf edemedikleri ; “evet partimiz de FETÖ’cü vardı, temizliyoruz veya temizledik “ diyemiyorlar. Dedikleri anda ucunun kendilerine de  dokunacağını biliyorlar.

Ergenekon kumpasında “ben Ergenekon davasının savcısıyım” diyen RTE idi. Zırhlı aracını verdiği savcı Zekeriya Öz FETÖ nedeniyle yurt dışına kaçtı. Türkçe Olimpiyatlarında  “çok özledik hocam gel artık” diyenler nerede acaba? Fettullah Gülen’in doğum günü nedeniyle uydurulan Kutlu Doğum Haftası da kutlanmıyor artık.

17-25 Aralık 2013 skandalıyla AKP – FETÖ çatışması sert bir şekilde yaşandı. 2010 yılına kadar çok iyi paylaşıyorlardı parayı ve gücü. Pasta büyüdükçe paylaşım savaşı başladı ve 17 – 25 Aralık patladı. 15 Temmuz,  ABD – FETÖ darbe girişimi, Türkiye’ de iktidarı devirmek ve kendilerine bağlı kişilerle  yola devam etmekti. Türk halkı ve darbe girişimine katılmayan askerlerin katkılarıyla darbe girişimi püskürtüldü.

Peki, ABD – FETÖ darbe girişimine “kontrollü darbe “ diyen Kılıçdaroğlu, Baykal’ın kaset kumpasıyla istifa etmesi sonucu genel başkan olmasının da ABD- FETÖ projesi olduğunu herkes biliyor ve söylüyor.

 FETÖ’ den tutuklu MİT ve CIA görevlisi Enver Altaylı ile binin üzerinde telefon görüşmesi yapan Rasim Bölücek,  Kılıçdaroğlunun baş danışmanı ve CHP Genel Merkezi’nin 14. katında akıl veriyor. “Ekmek için Ekmelettin “ sözünün yaratıcısı. “Fethullah Gülen bilgedir” sözü de Kılıçdaroğlu’nun.

TBMM’ de temsil edilen siyasi parti liderlerinden Fettullah Gülen’le fotoğraf çektirmeyen ve övgüler düzmeyen var mı?  Aradığınız ne ayak siyasi liderler? Atatürk’ün milliyetçiliği, ulusalcılığı, devrimciliği, laikliği, devletçiliği, cumhuriyetçiliği nerede? ABD – FETÖ ile mücadele KEMALİZM’ den geçer.

Bu çorba daha çok su kaldırır.

servetsenyigit@gmail.com

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 13:04 tarihinde yazdırılmıştır.