HADDİNİ BİLMEYENLERE BİLDİREN CUMHURBAŞKANIMIZ VAR

Yazar -

HADDİNİ BİLMEYENLERE BİLDİREN CUMHURBAŞKANIMIZ VAR  

Fransa Cumhurbaşkanı Makron NATO için ‘’ Beyin ölümü gerçekleşmiş’’ cümlesini kullandı. Cumhurbaşkanımızda ‘’ Sen beynini kontrol ettir, asıl senin beyin ölümün gerçekleşmiş’’  diye cevap verdi. Daha ağır ifadeler kullanan Cumhurbaşkanımızın bu sözleri Avrupa basınında manşet oldu. Böylesi cevap ve karşılıklara alışık olmayan Fransa ve Batı bizim Cumhurbaşkanımızı hiç sever mi?

Diyeceksiniz ki ‘’Cumhurbaşkanımız NATO’yu neden savundu, öyle sert ifadelerle NATO’yu savunmak bize mi düştü?’’ Çünkü Fransa ve Makron Kuzey Suriye’de bir terör devleti kurdurmak istiyordu. Türkiye’nin Suriye’de ki terör devletine operasyon yapması, Suriye’ye girmesi Fransa gibi namussuzların hayalini yıktı çıldırdılar. Umuyorlardı ki ABD ve NATO Türkiye’yi durdursun onların istediklerini haydut devlet kullanabilsin. Bunlar asırlardır sömürgeci anlayışlarıyla dünyanın her yerinde istediklerini yaptırmağa alışmışlar, Türkiye’den de böyle çıkışlar beklemediklerinden Erdoğan’ın sözleriyle şeytan çarpmışa dönüyorlar.

Son zamanlarda Türkiye’nin enteresan teşebbüsleri de oluyor. Mesela NATO’nun en önemli ilkesi üyelerinden birisine saldırı olduğunda hepsine olmuş kabul edilerek saldırıya uğrayan üyesini savunmak NATO’nun baş vazifesidir. Bu sebeple Türkiye kendisine PKK ve bileşiklerinin ( PYD YPG ) saldırısın da NATO’yu yardıma çağırıyor Toplantı da olumlu karar çıkarabilecek ABD veto ediyor. Bu defa da Türkiye Misilleme olarak, baltık ülkeleri Letonya, Litvanya ve Estonya’nın NATO’ya alınmalarına mani oluyor. Madem öyle, işte böyle. Batıyı çıldırtan bir başta olayda Türkiye’nin Libya ile anlaştığı ‘’Akdeniz Kıta Sahanlığı anlaşmasıdır’’ Daha önce Mısır, İsrail ve Yunanistan Akdeniz’i bölüşmüşler Yunanistan’la İsrail Akdeniz’de sınır komşusu olmuştu. Öyle ya, bunlar eşkıyaya, haydut ya, bunların sözünün üstüne kim söz söyleyebilir ki. İşte Türkiye bu haydutlar çetesini bir daha şaşırttı, aralarına mızrak gibi girdi. ‘’ Alın size anlaşma’’ dedi güya Libya’yı tahrip etmişler, nefes alamaz hale getirmişlerdi. Demek ki Türkiye boş durmamış. Kendilerine köpeklik edecek bir general üzerinden Libya’yı da Sisi’nin Mısırı gibi teslim almaya çalışıyorlar ya inşallah başaramazlar. Zaten bu anlaşmanın zayıf tarafı Libya’ya baskı yapıyorlarmış. Anlayacağınız artık Türkiye batıda ki haydutların söz geçiremediği, sömüremediği, tarihte ki misyonuna uygun bir devlet olma yolundadır. Artık batıya Türkiye’de daha çok yalan bilen daha iyi iftira atmasını beceren, Türkiye’nin yükselişini durdum bilecek bir muhalefet lazımdır.

Saygılarımla.  

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 03:36 tarihinde yazdırılmıştır.