CHP’de banko yok

Yazar - Ertan Bayer

CHP’de banko yok  

 CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda delege seçimleri 8 Kasım 2019 tarihinde yani Lüleburgaz’ın Kurtuluşu’nun 97. yıl dönümünde başladı.

 

Önce KIRMIZI liste ile BEYAZ liste yarışıyor gibiydi. Ancak aradan geçen süre içinde delege listeleri mavi, yeşil, pembe, sarı, turuncu olarak değişmeye başladı.

 

Köylerde de ise delegelerin yarısı eski topraklardan olmaya başladı.  Her ne kadar adaylar ve bazı partililer “DELEGE BİZİM DELEGEMİZ” dese de CHP delegesi çok akıllı.

 

Adayı dinlemeden, konuşmadan, ölçmeden-tartmadan oy vermiyor. Bu nedenle “Bu ilçe başkanı olur demek” için zaman çok erken. Delege seçimlerinin bitmesini bekleyeceğiz.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın yapılacağı 29 Aralık’a doğru tablo ortaya çıkmaya başlayacak.  Burada ilçe başkanı kim olursa olsun hedefi İl Başkanı’nı Lüleburgaz’da çıkartmak olmalı.

 

Çünkü CHP Kırklareli Merkez’de Belediye Başkanlığı’nı kaybetti. Lüleburgaz’da ise yüzde 65’le kazandı. Bu nedenle Kırklareli’nde CHP’nin en başarılı olduğu yer Lüleburgaz’dır. Bu nedenle CHP İl Başkanı da Lüleburgaz’dan çıkmalıdır.

 

Yeniden ilçeye dönersek. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı seçimlerinde henüz banko yok bu seçimlere de en az 3 aday girer.

 

Kalın sağlıcakla…

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 09:36 tarihinde yazdırılmıştır.