TURANP VE ERDOĞAN’IN MİLLİ DEVLET MÜCADELESİ

Yazar -

TURANP VE ERDOĞAN’IN MİLLİ DEVLET MÜCADELESİ  

Tranp ve cumhurbaşkanımız görüştüler ya, dikkatimi çeken Amerika’nın ve bizdeki bazı medyanın yayını.

Amerika medyası diyor ki “Erdoğan Tranp’tan her istediğini aldı. Hiç kimse bugüne kadar Tranp’tan Erdoğan’ın aldığı kadarını almamıştı.” Bizdeki bazı medya ise “Erdoğan hiçbir şey alamadı. Türkiye’yi rezil etti. Amerika’ya boşuna gitti.” Gibi manşetler ve karalamalar devam edip duruyor. Peki, bu yayınların aslı astarı nedir? Neden ABD’dekiler “çok şey aldı” derken, bizdekiler “hiçbir şey alamadı diyorlar. Çünkü bizdeki hiç bir şey alamadı diyen medyayla ABD’deki çok şey aldı, diyen medya aynı elden aynı ofisten idare ediliyor” dersem inanır mısınız?

Hani FETÖ için “paralel devlet” diyorduk ya onu da kapsayan büyük paralel dünya durup duruyor. Amerika bağımsız değil ABD’nin başı belada. Hele Tranp’ın başı hepten belada. Tranp milli devlet olmaya çalışıyor, “Amerika’nın menfaatleri var diyor. Oysa Siyonist çete “hayır bizim, Siyonistlerin menfaat” diyorlar. Onun içinde Tranp’ın yaptığı her işe, attığı her imzaya karşı çıkıyorlar. Özellikle de Türkiye ile ilgili ilişkilerde. Türkiye’nin güneyinde bir terör devleti kurulması planı İsrail’in dolayısıyla da Siyonist’in planıdır. Bu planın aksaması veya engellenmesi Siyonist çete için büyük bir kayıp. Türkiye ve Erdoğan için ise büyük bir kazançtır. Olaya bu gözle bakacaksınız. Bu yüzden de ABD basını ki hemen hemen Siyonist zengin Yahudilerin elindedir. “Tranp kaybetti, Türkiye kazandı” gibi manşetlerle yırtınıyorlar. Bizde de o malum medya tam tersine “Erdoğan kaybetti.” Benzeri yayın yapıyorlar. Çünkü onlarda geleceklerini yani Siyonist çetenin geleceğini Erdoğan’ın kaybetmesine bağlamış durumdalar. Yani bizdeki o malum medyaya göre ağaları Siyonist çetenin kazanması, Türkiye ve Erdoğan’ın kaybetmesiyle olur. Bütün faaliyetleri, yayınları ve yalanları Erdoğan’ı karalamak, kötülemek ona kaybettirmek üzerinedir.

Bereket Türkiye’de milli bir medya mevcuttur. Eskiden Türkiye’de milli bir Türk medyası yoktu. Türkiye’de yayın yapan gazete televizyon falan hepsi Siyonist ve köpeklerinin elindeydi. Basın “simavi” kardeşlerin elindeydi. İstedikleri iktidarlara istedikleri zaman darbe falan yaptırırlardı. Yetmedi Özal’ı öldürmeye kalktılar. (belki de öldürdüler) sonra iyice deşifre olunca da def olup memleketlerine (Londra) gittiler. Tabi yerlerine bir taşeron bırakarak. Oda tutunamadı medyasını sattı. Artık milli bir medyamız var. Unutmayalım. Siyonistler dünyayı ele geçirmek için ABD’yi üs olarak seçmişler. Burada da savaşımız onlarladır. Bin çeşit maskeyle dolaşsalar da. Saygılarımla     

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 09:52 tarihinde yazdırılmıştır.