ERDOĞAN ABD’Yİ PARALARINI ÇEKMEKLE TEHDİT ETMİŞ?

Yazar -

ERDOĞAN ABD’Yİ PARALARINI ÇEKMEKLE TEHDİT ETMİŞ?  

Daha iyi anlatayım. Bizim Cumhurbaşkanımız ABD başkanını tehdit etmiş, demiş ki ‘’ Bak Tramp eğer Suriye’den defolup gitmezsen Amerikan bankalarında ki kırk (40) tır dolusu altınımı ve de diğer paralarımı çekerim sizde iflas edersiniz. Derhal PKK’lı eşkıyalarını da alın gidin buradan!’’ demiş. Böyle bir tehdide kim dayanabilir ki onlarda ‘’ Sayın Erdoğan, bize beş gün müsaade et, gidiyoruz’’ demişler nasıl? Bu işin bir de öncesi var. Meğer Tayyib Erdoğan Amerika’ya kırk (40) tır dolusu altın göndermiş. Tırlar İstanbul’dan altınları almışlar doğru Amerika’ya. Tabi ki arada mola vermişlerdir. Mazot almak, lastik değiştirmek, yemek için falan. Altınlar kırk (40) tır olunca herhalde birkaç yüz milyar dolarda para vardır. 40. tır kırkar tondan ne kadar yapar?

Nereden çıkardın bunları? Sol ağızlar durmadan ‘’ ABD Erdoğan’ı tehdit etti’’ deyip duruyorlar. Yahu kim kimi tehdit etti? Sonuçta kim kazandı? Üzerinde kırk yıldır yatırım yaptığı kırk bin tır silah verdiği PKK’yı bırakıp giden kim? Neden Amerikan ve Avrupa basını “ Tayyip Erdoğan istediğini aldı. Türkiye kazandı. ABD kaybetti” diye manşet ve çığlık atıp duruyorlar ya.

 

Bu ne demek oluyor? Kırk (40) tır altına gelince bu alçaklığın en seviyesizliğini seslendirenler var Tayyip Erdoğan Amerika’ya kırk (40) tır dolusu altın kaçırmış. Neden 40 tır dolusu? Neden uçak değil? Çünkü uçak yalanını geçmişte kullanmışlardı. ‘’ Menderes on iki (12) uçak dolusu altınla kaçarken yakalandı’’ iftirasını 1960 yılında kullandılar. Şimdi ki Eskişehir Belediye reisi Yılmaz Büyükerşen’de o yıllar genç bir gazeteci ve CHP gençlik kolları üyesiyken bu alçakça yalanı bildiri haline getirmiş ve binlerce halka dağıtmıştı. İki sene önce bir televizyon da itiraf ettiğini ben dinledim. Şimdi yine uçak deseler, o alçakça ve namussuzca iftira ile çağrışım yapar inandırıcılığı zayıflar. ‘’40 tır dolusu altın’’ denilince solun tırlatmışları derhal böylesi yalanlarına sarılırlar geçen konuşmasında Kılıçdaroğlu böylesi iftiralara zemin olsun diye “Erdoğan’ın ABD’deki mal varlığından falan bahsetti ( Edepsizlik bunların babalarının malı değil ya, bizde biraz kullanalım) Böyle yalanları ve iftiraları seslendirmek ve inanmak için insanın sadece solcu olması yetmez hem tırlatması, hem şizofreni (Muharrem ince bazı solcular için şizofreni demişti) Ya da Ermeni çocuğu olması lazım. Yahu adam masa da kazanmış, alacağını almış PKK’yı da, Amerika’yı da sınırlarımızdan kovmuş. Suriye’ye girmiş. Sen daha hangi tehditten, şantajdan bahsediyorsun? Haa bak ‘’ Amerika’da PKK’nın sesi ne kadar satılmış eşkıya ve yandaşı varsa hepsi de ‘’ Sakın ha Suriye’ye girme’’ dediler. Başka bir de Kılıçdaroğlu girme dedi ‘’Afrine de Suriye’ye de girme’’ dedi. Bir de ‘’İçimiz yanarak…’’ dedi. Bizde bir daha anladık.

Saygılarımla

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 18:32 tarihinde yazdırılmıştır.