PKK, NEDEN KOMÜNİST, NEDEN BU COĞRAFYADA, NEDEN ABD DESTEKLİYOR?

Yazar -

PKK, NEDEN KOMÜNİST, NEDEN BU COĞRAFYADA, NEDEN ABD DESTEKLİYOR?  

Nedenleri anlarsak bu kavganın özünü ve ehemmiyetini de anlamış oluruz. Neden Komünist, Marksist bir örgüttür PKK? Çünkü PKK’yı bizim ve de bu toprakların başına bela etmek isteyenler, Kürtlerle Türklerin, Arapların ve de Acemlerin yani bu topraklarda yaşayan bütün milletlerin kültürel bağlarından, yani inanç birliğinden tamamen koparmak istemiştir. Eğer Kürtler Müslüman kalırsa zaman geçer ideolojik saplantılar zayıflar, yaralar İslam inancı potasında tedavi olur, milletler yeniden kaynaşır, birleşir, yeniden Osmanlı gibi güçlü devlet ve medeniyet kurarlar. Birleşme ihtimalleri tamamen ortadan kalksın diye Kürtlerin inanç ve imandan yani İslam’dan tamamen koparıp bir süngü gibi bu toprakların bağrına saplamak istiyorlar. Bu tahribatı da tamamlamak için komünist, Marksist ideolojiyi en uygun silah olarak seçmişler, kim? Elbet insanlığın belası Siyonist uzmanlar. Neden bu coğrafyada? Çünkü bu coğrafya insanlığın ve medeniyetlerin şekillendiği yer ve de Siyonist İsrail’in bulunduğu topraklardır da ondan. Eğer Arap, Kürt, Türk, Acem bir kaynaşır ve de birleşirse İsrail’in Arz-ı Mev’ûd Hayalleri yok olur, hatta eğer terbiyeli durmazsa yok olur giderde ondan.

Peki, neden Amerika PKK’yı ve bileşiklerini bu kadar destekliyor? Yukarıdaki yazdıklarımı anlatıktan sonra ABD’yi anlamak artık çok kolaydır. Amerika maalesef siyonizmin fedaisi, bodyguardıdır. Ta başından beri PKK çetesini Amerika kurdurtmuş ve desteklemiştir. Abdullah Öcalan’ın MİT içerisindeki bir CIA ajanı olduğu anlaşılıyor. Öcalan’a PKK’yı kurdurttular. Zaman geldi PKK’yı Öcalan’ında elinden aldılar, daha verimli köpeklerinin ellerine teslim ettiler. PKK tamamen ABD ve Siyonist haydutların bir çetesi haline geldi.

Siyonist alçaklar Afganistan, Irak, Libya ve Suriye’de yaptıkları alçaklığı aynen Türkiye’de de yapmak istedi. Bunu FETÖ ve PKK çeteleriyle yapacaklardı, Millet müsaade etmedi. Demek ki büyük millet olma özelliği böyle zamanda belli oluyor. Bugüne kadar içimizi karıştıramadılar. Şimdi Türkiye, Irak ve Suriye’de PKK’lı yani ABD ve Siyonist köpeklerini kovalıyor. Oyun çok büyük idi. Siyonist çeteler ABD ve Avrupa’yı da arkalarına alarak Erbil’den taa Akdeniz’e uzanacak bir devlet (yani uşak ve terörist bir devlet) kuracaklardı. Türkiye her şeyi göze aldı ve bu alçak plana dur dedi. Onun için batıdan her ağızdan bir itiraz çıkıyor. Ama Türkiye ve de Erdoğan kararlıdır. Bizde arkasındayız.

Saygılarımla…

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 11:59 tarihinde yazdırılmıştır.