TÜRK DEVLETİ VE MİLLİ BAĞIMSIZ OLMAK İSTEDİ ERDOĞAN’I BULDU

Yazar -

TÜRK DEVLETİ VE MİLLİ BAĞIMSIZ OLMAK İSTEDİ ERDOĞAN’I BULDU  

Birçoklarının kafası almıyor ama bu bir gerçektir. Türkiye çetin bir bağımsızlık savaşı veriyor. Bir, bir buçuk asırdır darbe üstüne darbe yedik. Son yetmiş yıldır ise esaretimiz saklanamaz hale geldi. Bu alçak vaziyet ilelebet sürdürülemezdi, bir son vermek gerekiyordu. Türkiye’yi seven Türk milletinden olan devletimizin derinliklerindeki gizli görevli ve kahramanlar, savaşmanın ve bağımsız olmanın zamanının geldiğine karar verdiler ve LİDER OLARAK TAYYİB ERDOĞAN’ı seçtiler. Eğer Türkiye böyle bir mücadeleye girecekse kimi seçmeliydiler? “O olmasında şu olsun” diye bileceğiniz birisini gösterebilir misiniz?

Tayyib Erdoğan’ın Türkiye’nin başına geçmesi yolunda şu üç liderin tesiri çoktur. Birincisi Alparslan Türkeş Selamet Partisiyle, ittifak yaparak barajı aşmasına ve önünün açılmasına sebep oldu. İkincisi Devlet Bahçeli 2002 yılında Türkiye’yi seçime götürerek Ak Parti’nin iktidara gelmesini sağladı. Üçüncüsü Deniz Baykal, Tayyib Erdoğan üzerine hukukçu çetelerin ve işbirlikçilerin koyduğu yasağı kaldırarak ona siyasi haklarının iadesini sağladı. Dikkat edin. Bu üç devlet adamı da vatansever, milli duyguları güçlü ve de MİT mensubu oldukları söylenen değilse bile Türk devletinin derinlikleriyle ilişkisi olan özel şahıslardır. Üçü de Türkiye’nin menfaati mevzu bahis olduğunda her türlü fedakarlıktan çekinmeyen devlet adamlarımızdır. 1960 senesinde darbe yaptıran 1972 de mahtırayla hükümet yıkan yıktıran nicekere hükümetleri gizli veya açık tehditlerle değiştiren veya hırpalayan Ecevit’i zehirleyen Özal’ı önce kurşunlayıp sonra zehirleyen kökü dışarıda (Newyork’ta) çetelerin bize bu kadar hükmetmeleri hepimizin canına tak etmişti.

FETÖ kim? PKK kim? DHKPC kim? Biz SİHA, İHA, ATAK’ları kime karşı yapıyoruz? Hele de S400’leri kime karşı alıyoruz. Her şeye bir yalan bir kulp bulunurda S400’lere hiçbir yalan veya kulp bulunamaz. Beyler, kafasında fındık kadar beyni olan herkese sesleniyorum, biz S400’leri AMERİKA’ya KARŞI ALIYORUZ. İktidarla ilgili bugüne kadar dinlediğiniz bütün yalancılara ve yalanlara en net cevap S400’lerdir. Daha binlerce cevap var ama gerizekalıların dahi anlayacağı cevaptır. S400’ler. Çünkü Amerika’ya karşı aldık. Ha şimdi iftira ve yalanların en katmerlilerini duyacağız. Çünkü içimizde o kadar çok hain ve gafil varki ABD onları daha hoyratça ve azgınca kullanacaktır. Beni anlamayan, bütün olaylara kendi partisinin penceresinden bakıp bana gizli gizli siten veya küfür edenlere sesleniyorum. Acizane bende bu bağımsızlık savaşına bu satırlarla katılıyorum. İnşaallah cc. Başaracağız. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 18:04 tarihinde yazdırılmıştır.