DÜN BANDIRMA VAPURU, BUGÜN TÜRKİYE VAPURU

Yazar -

DÜN BANDIRMA VAPURU, BUGÜN TÜRKİYE VAPURU  

Dün bir milletin kaderini taşıyan vapur Bandırma vapuruydu, bugünde milletimizin yaşadığı Türkiye vatanımızdır. Vatanımız da bir vapur gibidir. İstanbul’dan Samsun’a doğru yola çıkan vapurun değerli yolcuları M. Kemal ve arkadaşlarıydı. Manevi bakımdan Bandırma vapurunun kaptanı Mustafa Kemal’di. Bugünde Türkiye vapurunun kaptanı başkan Tayyip Erdoğan’dır. O gün Mustafa Kemal ve arkadaşlarını, Sultan ve o günkü genel kurmay seçmişti ve vazifelendirmişti. Bugünkü kaptanı yani başkan Erdoğan’ı Türk milleti vazifelendirmiştir.

Dün Bandırma vapurunu o mukaddes yolculuğundan alı koymak isteyenler vardı Bandırma vapurunu batırmak isteyenler vardı. Bugünde Türkiye gemisini batırmak, engellemek durdurmak isteyenler vardır.

Dün kurtuluş için Samsun yoluna çıkan gemiyi engellemek veya batırmak isteyenler İngiliz, Fransız veya benzeri düşmanlarımızdı. Bugünde Türkiye gemisini durdurmak veya batırmak isteyenler aynı emperyalist çevrelerdir.

Bir gemi düşünün. Hepimiz, bütün Türk milleti bu geminin içerisindedir. Kaptanı da başkan Tayyip Erdoğan’dır. Kaptan gemiyi hedefine doğru yürütmeye çabalıyor. Bir başka grupta gemiyi batırmaya delmeye çalışıyor. Diğer bir grupta düşman savaş gemilerine içeriden yerlerini belli eden mesajlar gönderiyor, torpillesinler, bombalasınlar diye. Peki, biz ne yapalım? Gemimizi durdurmak isteyenlere veya delmek batırmak isteyenlere, veya düşmanla iş birliği edenlere söyleyecek bir sözümüz yok mudur? Susacak mıyız, seyre mi bakacağız? “Yahu boşver, bu gemiyi delmek isteyenler delidir. Onlara uyup da bizde mi başımızı belaya sokalım?” der miyiz? Eğer bu gemi bizimse, içerisinde canımız ve kaderimiz varsa o gemiyi korumak hepimizin görevidir. “eğer delmek isteyenler deliyse, olaya ilgisiz kalanlar daha da delidir”

Dün Bandırma vapuru neyse, bugün Türkiye vapuru da odur. Dün yunan palıkaryası, ermeni çeteleri neyse, bugünde PKK, DHKPC ve FETÖ aynıdır. Dün Ermeni’nin Yunan’ın arkasında İngiliz’i, Fransız’ı, Rus’u vardı. Bugünkülerin arkasında da Siyonist’i CIA’sı yani ABD’si İsrail’i hatta Alman’ı, Fransız’ı vardır. Uyanmayacak mısınız? Vatanımızı korumayacak mıyız? Her gün doğudan şehitlerimiz geliyor, sınırlarımıza birileri silah yığıyor. Denizlerimiz düşman savaş gemileriyle kaynıyor. Bunlar bizi uyandırmaya yetmiyor mu? Yüz on yıl önce Abdülhamit giderse her şey düzelir sanalar, devletin gittiğini görünce çıldırdılar. Bugünde Erdoğan giderse her şey düzeler sananlar Türkiye’nin batırılmasını hazırlıyorlar. Dost düşman bilsin ki kaptan gitmeyecek, Türkiye de batmayacaktır. Saygılarımla

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 07:47 tarihinde yazdırılmıştır.