HEM ABD’NİN HEM TPK’NİN HEM YUNAN’IN HEM PKK’NIN DESTEĞİNİ NASIL BAŞARDINIZ?

Yazar -

HEM ABD’NİN HEM TPK’NİN HEM YUNAN’IN HEM PKK’NIN DESTEĞİNİ NASIL BAŞARDINIZ?  

 

Yahu bu CHP’ye hayran olmamak mümkün değil. İstanbul seçimleriyle koskoca alman eski cumhurbaşkanı gelip CHP’ye destek veriyor. Paris desteğini açıklıyor, İstanbul seçimi yenilenecek, diye Amerika çıldırıyor “not ettik” diyor. Komünist partisi adayını çekiyor, “CHP’yi destekliyoruz diyor, kandil açıklama yapıyor “PKK’nın oyları CHP’nindir” diyor. İlk seçim için Yunan gazeteleri manşet atıyor, “Konstantin’e poliste biz kazandık” diyorlar. Yahu bu ne destek, bu ne heyecan bu nasıl birlik?

Bu kadar gavurun desteğini nasıl aldılar acaba? CHP ve İmamoğlu bunlara ne söz verdi de bu desteği aldı acaba? Koskoca Alman Cumhurbaşkanı İstanbul’a gelip de İmamoğlu’nu öptüyse bayram değil seyran değil neden öptü acaba? Yoksa yeni İstanbul Havaalanını kapatma sözü mü aldı da öptü? Ya Amerika’nın sevgisi “not ettik” diyor “neden İmamoğlu’na belediye bırakılmamış” not ettik ne demek? “zamanı gelince size göstereceğim” mi demek? Ne yapacak abaca bizi dövecek mi, yoksa İstanbul’u bombalayacak mıdır? Malum ya en iyi yaptıkları şey odur. Bağdat gibi. Yoksa PKK’ya bir kaç kamyon daha mı silah verecekler? Hele şu Yunan gazetelerinin sevinç çığlıkları seçim sonucu televizyonlarda gördüm de o kargaşada üzerinde çok da durmamıştım. Gözcü gazetesinin FİTNELİK ARAYIŞI hafızamı tazeledi. Teşekkürler gözcü unutmuştum bu ihanet iklimini kurcalamalıyız. Yunan medyası ne demiş? “Konstantin’e polisi Erdoğan kaybetti biz kazandık” demişler. Konstantina polis dedikleri yer bizim İstanbul. Peki CHP’den veya belediye başkan adayı İmamoğlu’ndan yunan basınına hiç tepki veya itiraz duyanınız var mı? Yahu bana söyletmeyin “İmamoğlu Yunanlı mıdır?” peki neden itiraz etmiyor? Neden tepki vermiyor?

Vallahi beni, İlyas Şen’i Yunanlılar böyle bir kavgada kendilerinden saysalar İNTİHAR EDERİM. Bir ABD’ye bir Alman da Yunana yarayan bir fert olacağıma Toros yamaçlarında bir keçi çobanı olmayı tercih ederim.

CHP İmamoğlu ne yaptı da yunan gavuru sizi kendilerinden saydılar da zil çalıp oynadılar? Haa bak şimdi hatırladım. Beylikdüzü’nde başkan iken oraya Makaryos’un büstünü yapmıştı değil mi? Şimdi taşlar oturdu. Demek ki yunan gavurunun bir bildiği varmış. O yıllarda ülkücüler o heykeli kırmışlardı da CHP’liler çuvallarda laf etmişlerdi malum onların laf üretmekteki üstünlüğü tartışılmaz da Makaryos papazının heykeliyle yunan basınının manşetleri çakışınca işte  benim kafam bulandı. Bir Ak Partili bu Yunan manşetlerini dile getiriyor da soruyor “neden itiraz etmediniz?” gözcü gazetesi, de “tahrik ve tertip” ustalığına güvenerek oradan bir fitnelik çıkartmak istiyor. Güya İmamoğlu Trabzonluymuş da Pontus iması yapılıyormuş da. Ulan Yunanlı yapmış işte. Ona itiraz etsenize? Tekrar ediyorum, ben olsam yunan gavuruna “ulan pis yunan ben nereden sizin adamınız oluyorum” derim. Bunu CHP’de İmamoğlu’da demeliydi. Başka yerlerde suçlu arayacaklarına, fitnelik peşinde koşacaklarına yunana hadlerini bildirmeleri gerekirdi. Yoksa bu ABD Fransız, Alman, PKK’lı TKP’li ve de yunan sevgisinden bir haz aldığınız çok belli oluyor. Çok şükür bizi sevmiyorlar. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 19:40 tarihinde yazdırılmıştır.