SİZ İZMİR MARŞI SÖYLERKEN BİRİLERİ KENARDAN GÜLÜYORDU

Yazar -

SİZ İZMİR MARŞI SÖYLERKEN BİRİLERİ KENARDAN GÜLÜYORDU  

 

Atatürkçü Düşünce ile didişmek bende istemezdim, neyleyim ki birden karşıma çıkıverdiler. Tamam, sizi anlıyorum Atatürk’ün düşüncelerini savunuyorlar da, hadi Atatürk’ün düşüncelerini hep beraber savunalım. Nereden başlayalım? Bence ilk yıkılan yok edilen düşüncesinden başlayalım. Nedir o? Mason localarını kapatmasıdır. Birileri Atatürk’e rağmen arkasından bu fitne yuvalarını açtılar, kim açtı? Tabiki İsmet Paşa. Hadi, Atatürkçü Düşünce Atatürk adına yeniden kapatılmaları için imza toplayın da en başa ben atayım. Dahası yazılarımla da destekleyeyim ne dersiniz?

Hani varsa, şuralarda Masonlar ve çömezleri Lions ve veteryan dernekleri onlara Atatürk “Yahudi tarikatları” diyordu. Atatürkçüyseniz sizde aynısını diyor musunuz?

Atatürk ve arkadaşlarının bu millete bıraktığı en büyük miras bölünmez bütünlüğüyle Türkiye’dir. “Kürdistan’da biz kazanacağız, batıda da Ak Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz…” diyen PKK’nın sakallısına ne söylediniz? Adam Türkiye’yi bölmüş “Kürdistan” diyor. Ey Atatürk’ten geçinenler, sizin söyleyecek bir sözünüz yok mudur? “Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyenlerle işbirliği yapanlar, sahi siz Atatürkçü müsünüz? “İmamoğlu seçilmişse bilecek ki bizim oylarımızla seçilmiştir…” diyen ve buram buram tehdit ve şantaj kokan bu sözlerin sahibi (İstanbul Belediyesi’nin önünde Türk büyüklerinin heykelleri var) oraya Apo’nun heykelinin de dikilmesini isterse yine de itiraz etmeyecek misiniz? “O kadarda olmaz” dediniz değil mi? Buraya kadar olanlar daha mı azadır?

Atatürk’e hakaret eden şiirini defalarca yayınladım, internete girin görün Nazım Hikmet’in bilmem kaçıncı doğum gününü kutlayan belediyeye bir sözünüz yok mudur?

Mehmet Bekaroğlu’nun Atatürk’e “Kefere Kemal” yazısı internette duruyor, onu CHP’ye genel başkan yardımcısı yapan iradeye bir sözünüz yok mudur?

Siz gırtlağınızı yırtarcasına İzmir Marşı’nı söylemeye davam edin. Siz cambaza bakarken yukarılarda neler oluyor neler. Birkaç okuyucusu olan gariban İlyas’la uğraşacağınıza yukarılara bakınız.

Ege adalarıyla ilgili yazmamı istiyorsunuz, o hususta müstakil bir yazı yazacağım. Konya’nın bilmem neresindeki tecavüz olayına gelince, Konya buraya çok uzak keşke o olay tek olsaydı. Buralarda hiç olmuyor mu? Şunu da özellikle bilmenizi istiyorum. Tecavüz ve fuhuş mevzuundan çok konuşmak o fiilin dolaylı reklamını yapmaktır. Eskiden Simavi kardeşler, daha sonrada Doğan Karteli ve de Gözcü Gazetesi Rahmi Turan idaresindeyken manşet, manşet tecavüz ve fuhuş haberleri yaparlardı. Yabancı dergilerden resimler alırlar masa başında haber uydururlardı. Masatları daha çok gazete satmak değil, milletimizin ahlaki değerlerini çürütmek için bunu yaparlardı. Dahası birçok odakın sabotajıyla milli kültürümüz ve ahlakınız zayıfladı. Onun için tecavüz olayları da maalesef yayıldı. Ama hiçbir ahlaki çizgi beş yaşında tecavüze uğrayan bir yavru için “ileride Ak Partili olacaksa iyi olmuş” diyen kadar alçalmamıştı. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 22:31 tarihinde yazdırılmıştır.