Lüleburgaz, Türkiye’ye örnek oluyor

Yazar - Ertan Bayer

Lüleburgaz, Türkiye’ye örnek oluyor  

 Lüleburgaz’da 1992 yılından beri kutlanan Lüleburgaz Belediyesi Uluslar arası 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliği Lüleburgaz’ı çocuklara değer veren kent anlamında Türkiye’ye örnek şehir yaptı.

 

Bu yıl 28.si  kutlanan etkinliklere 5 bin çocuk direkt katılıp görev alırken 5 bin çocuk ta dolaylı olarak etkinliklerin içinde yer aldı. Ülkemizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar” sözü Lüleburgaz’da 28 yıldan beri uygulanıyor.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin öncülüğünde gönüllü dernekler, öğretmenler aracılığı ile açılan çadırlarda görev alan çocuklar kendilerine güvenen,  önümüzdeki yıllarda hangi mesleği seçeceğine karar veren ve küçük yaşlarda yeteneklerinin farkına vatan çocuklar oluyorlar.

 

Bu nedenle Lüleburgaz Belediyesi’nin ve görevli öğretmenlerin yaptıkları bu büyük işi tebrik etmek gerekir.  Ülkemizin başka yerlerinde çocukların büyük zahmetlerle hayata tutunduğunu  görüp üzülürken bu üzüntümüzü Lüleburgazlı çocukları görüp biraz unutuyoruz.

 

Bu konuda tebrikler Lüleburgaz Belediyesi, tebrikler Lüleburgaz diyoruz.

 

Kalın sağlıcakla…

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 15:06 tarihinde yazdırılmıştır.