SEÇİMLER VE BEKA MESELEMİZ

Yazar -

SEÇİMLER VE BEKA MESELEMİZ  

İyisiyle kötüsüyle, sevineniyle, üzüleniyle bir seçimi daha geride bıraktık. Bu seçimde iktidar cumhur ittifakının sihirli sözü “BEKA” meselemiz idi. Muhalefetin ise en çok kullandığı cümle “şu diktatöre bir ders verelim” idi. Türk milletinin bu coğrafya ya geldiği günden beri hep ve her zaman beka sorunu olmuştur. Bin seneden beri saysız Haçlı seferleri hep Türk milletine karşı yapılmıştır. Ne zaman düşmanını unuttuysa düşman hiç ummadığımız zamanda ve yerden vurmuştur. Atasözümüz deki şu cümle halimizi ve düşmanımızı en iyi şekilde anlatır. “SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ” şu demektir, hiç su uyur mu? Elbette uyumaz, ya akar ya da dalgalanır. Düşman ise daha da uyumaz. Sürekli bizde bir gevşeklik, bir zafiyet arar durur. Buldu muydu da hemen çarpar. Geçmişimiz böylesi derslerle doludur. Peki, şimdi öyle değil midir? Yani düşmanlarımız bizi unuttular mı? Hele bir gevşe de gör. İçimizde kaç ajanları var, kaç satın aldığı iti uşağı var, bunu biliyor musunuz? Siz PKK’yı birkaç çapulcunun kurduğu bir çete mi sanıyorsunuz? Arkasında kimler, hangi devletler olduğu belli değil mi? Ya diğer irili ufaklı komünist terör örgütleri onlar kimin uşakları? Zaman zaman anlatırım. 1980’den önce ülkücülerle komünist çeteler arasında çetin bir kavga vardı. Binlerce genç bu yüzden ölüp gitmişti. İşte öyle bir kavga da ülkücü arkadaşlar Ankara’nın bir mahallesinde bir dev sol hücresi olduğunu öğreniyorlar ve orayı basıyorlar komünistler kaçıyor eşyaları orada kalıyor. Ülküdaşlar bir çuval Alman markı bulup bekar evlerine getiriyorlar. Bu markları sahte sanıp sobalarında yakıyorlar. En son kalan bir demet markı “yahu belki de sahte değildir” diye düşünüp kontrol ettiklerinde meğer sahte değilmiş, pişman oluyorlar, yaktıklarına tabi.

Komünist çetelerin evinde bir çuval mark ne arıyor? Dedim ya sen bu ülkeye ihanet et, zarar ver, gör sana kaç devlet sahip çıkacak. Bu bir beka sorunu değil mi? FETÖ köpeğine sahip çıkmıyorlar mı?

Tayyip Erdoğan diktatör mü? İşte seçim oldu. Diktatör seçim yaptırmaz. Seçim yaptırsa da rakip çıkartmaz. Dahası hiçbir diktatöre “kimse diktatör” diyemez. Geçmişte bu ülkede veya çevremizde çok diktatör gördük. Kim ABD menfaatlerine karşı olursa o diktatördür. Tayyip Erdoğan, Putin veya Maduro gibi kim ABD menfaatlerine hizmet ederse o asla diktatör değildir. Mısır da Sisi, Arabistan da krallar gibi. Maduro eğer ülkesindeki petrol yataklarını ABD yağmasına açsaydı hiç diktatör olmazdı.

Putin ve Erdoğan gibiler ABD ve Siyonist hedeflerine karşı oldukları için diktatör ilan edilmişlerdir. Seçim sonuçları ülkemiz için hayırlısı olsun. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 07:30 tarihinde yazdırılmıştır.