Ertuğrul Çamlıca Azmin Zaferi’ni kanıtladı 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimleri Türkiye’ye ve Avrupa’ya damga vurdu. Ülke genelinde İstanbul’un ve Ankara’nın CHP tarafından AK Parti’den alınması en ön

Yazar - Ertan Bayer

Ertuğrul Çamlıca Azmin Zaferi’ni kanıtladı  31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimleri  Türkiye’ye ve Avrupa’ya damga vurdu. Ülke genelinde İstanbul’un ve Ankara’nın CHP tarafından AK Parti’den alınması  en ön  

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimleri  Türkiye’ye ve Avrupa’ya damga vurdu. Ülke genelinde İstanbul’un ve Ankara’nın CHP tarafından AK Parti’den alınması  en önemli gündem iken Trakya’da da Kırklareli’nin Bağımsız Aday Mehmet Siyam Kesimoğlu tarafından kazanılması Trakya’ya damga vurdu.

 

2 ve 3 Nisan 2019 tarihlerinde MHP seçim sonuçlarına itiraz etti. AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın da 2 Nisan 2019 saat 15.00’te Televizyon Kameraları’nı kapalı zannedip yaptığı konuşma ve konuşmanın sosyal medyada yayılması kendisi adına talihsiz bir andı.

 

Kırklareli’nde kağıt üzerinde sonuçlar değiştirilse bile  halk gönlündeki adayın Mehmet Siyam Kesimoğlu olduğunu göstermiştir. Kesimoğlu’nun Kırklareli’nde CHP’den aday gösterilmemesinin sorumlusu CHP’nin iki Kırklareli Milletvekili’dir.  Şimdi de halk iradesine duyarsız kalırlarsa hem Kırklareli halkı hem de CHP üyeleri onları defterden silecektir.  Kağıt üzerinde bu seçimlerin alınması AKP-MHP iktidarına da bir hayır getirmez.  Bu sonuçlar da Alınteri vardır.  İlahi Adalet bu alın terinin hakkını onların burnundan fitil fitil getirir.

 

 

Lüleburgaz’a gelecek olursak Lüleburgaz’da CHP’nin Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Doktor Murat Gerenli 2014 yılında MHP’nin çıkardığı 7 Belediye Meclis Üyesi’ni, yine MHP’nin çıkardığı 1 İl Genel Meclis Üyesi’ni CHP’ye kattı. AKP’nin 2014 yılında çıkardığı 4 Belediye Meclis Üyesi ile 1 İl Genel Meclis Üyesi yerinde kaldı.

 

Lüleburgaz’ın beldelerine baktığımızda Ahmetbey ve Evrensekiz’de Belediye Başkanları yine CHP’li olurken Büyükkarıştıran’da 1994 yılından beri ANAP’tan, ANAVATAN’dan, DOĞRUYOL’dan ve DEMOKRAT PARTİ’den 5 kez Belediye Başkanlığı’nı kazanan Lütfü Karaman AK Parti’ye geçince Belediye Başkanlığı koltuğunu CHP’nin Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çamlıca’ya devretti.

 

Ertuğrul Çamlıca’da Büyükkarıştıran siyasi tarihine geçerek Azmin Zaferi’ni bizzat göstermiş oldu.

 

Tebrik Büyükkarıştıran Millet İttifakı. Tebrikler Ertuğrul Çamlıca…

 

Kalın sağlıcakla…

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 19:07 tarihinde yazdırılmıştır.