Haklının yanında olmak için 8 Mart

Yazar - Ertan Bayer

Haklının yanında olmak için 8 Mart  

 

Türkiye’de 2002 yılından sonra kadına ve çocuğa şiddet artmaya başladı.  Mevcut hükümetin iktidara gelme tarihi olan bu tarihten sonra kadın ve çocuk cinayetleri 2014 yılından sonra Dünya rekoru kırdı.

 

Bu tarihlerde kadın ve çocuk cinayetleri ile birlikte artan bir başka olay ise güçsüzlere yapılan haksızlık oldu. Halkımız büyük bir ahlaki çöküntü içine girerek haklıdan yana değil güçlüden yana olmaya başladı. Güç dengesi değiştikçe halkımızda taraf değiştirdi.

 

İşte ülkemizde yaşanan bu çöküntü, ülkemizde ki olayların da nedeni oldu. Çünkü ülkemizi yönetenler cennete gitmek İslam dinine uyacaklarına Araplar gibi yaşamayı tercih ettiler. Yani cennete gitmek için ülkemizin halkına cehennemi yaşatmaya başladılar.

 

Oysa dünyadaki İslam dini dahil dünyadaki tüm dinler, iyi insan ol, devlet malı çalma, çocuklara, kadınlara ve hayvanlara eziyet etme şiddet gösterme, hak yeme der. Bir tek Araplar yaptıkları kötü işlere İslam dinini de alet ederler.

 

Bir buradan diyoruz ki Lüleburgaz’da yarın düzenlenecek olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerine katılalım.  Ve yanlış yolda olanları uyaralım. Kurtuluş Araplar gibi yaşamakta değil iyi insan olmaktan geçer.

 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Kalın sağlıcakla…

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 09:32 tarihinde yazdırılmıştır.