CHP’nin sonraki başkanı belli oldu “Akdeniz’de petrol aramayın” diyen

Yazar -

CHP’nin sonraki başkanı belli oldu        “Akdeniz’de petrol aramayın” diyen  

Bunu da gördük. İnanılır gibi değil ama maalesef doğru. Bir sondaj gemimiz şuanda Akdeniz de petrol arıyor ya. İşte onun için “Akdeniz de petrol aramayı durdurun…” diyor CHP’li bir milletvekili. Sebep olarak gösterdiği de güya boşuna masraf oluyormuş. Hani bunlar ülke yararına yapılan işlerin hepsine karşı çıkarlarda birerde bahane uydururlar ya, bunda da masraf bahaneymiş. Bizim Akdeniz de petrol aramamıza Yunan karşı, Kıbrıs Rum kesimi karşı, İsrail karşı da onların bahaneleri “boşa masraf yapıyorsunuz” değil de hükümranlık meselesidir de CHP’nin böyle bir derdi yok mudur acaba? E hani “Yunan Ege’de şu kayalığı işgal etti. Hükümet uyuyor mu?” derlerdi ya “Afrin’e girmeyin, Türkiye de can güvenliği yok, gelmeyin. Ne işiniz var Suriye de” den sonra “ne işiniz var Akdeniz’de” mi diyorlar. Tamam, tamam bu adam kesin Kılıçdaroğlu’ndan sonra CHP’ye genel başkan olacak. Hani her konuda “dünya kamuoyu şunu diyor, bunu diyor” deyip duruyorlar ya “Akdeniz de petrol aramayın” diyen kişi dünya kamuoyunu kazandı. Eğer bir yer de yunan ve İsrail varsa Avrupası, Amerika’sı zaten onların yanındadır. Eh, gerçekte Akdeniz de petrol aramamızı istemeyenler de onlar. Öyleyse bu adam CHP genel başkanlığını hem hak etti, hem de garantiledi.

Bir de şu var ne kadar doğru bilmiyorum ama Akdeniz’in altında petrol ve özellikle de gaz yatakları doluymuş. Eğer Türkiye bunlara bir ulaşır da zenginleşirse gör o zaman sen olayı. Zaten şu haliyle Türkiye’yi durduramayıp duruyorlar. O zaman hiç durdurmazlar. İşte CHP böyle bir ihtimale tahammül edemez. Bünyesinde ajanların cirit attığı bir CHP Türkiye’nin kalkınmasına da, zenginleşmesine de mani olmanın yollarını arayacaktır. Tıpkı geçmişinde olduğu gibi, yani köprülere, barajlara, santrallere hava alanlarımıza karşı çıktığı gibi.

YILDIRAY SAPAN “ESKİ CHP MİLLETVEKİLİ”

Bu adamı tanıyanınız var mı? Yahu televizyonlar da avazı çıktığı kadar bağırıyor “CHP’ye oy veren FETÖ’ye oy vermiş olur, CHP’ye oy veren PKK’ya oy vermiş olur.” Yahu bende CHP’ye çok ağır ithamlarda bulunuyorum ama CHP’lilerin kendi partileri için söyledikleri yanında benimkiler çok yumuşak kaldılar be. Ne yalan söyleyeyim adam haklı, doğru söylüyor. FETÖ bir İsrail ve ABD ajanı değil mi? Eylemlerinde İsrail ve ABD menfaatlerini kollamıyor mu? Darbe teşebbüsü de onlar adına değil mi? “Efendim siz eskiden şöyle böyle” geç onları geç. Artık herkes başını kumdan çıkartıp gerçeği görsün. Bu kadar körlük ve sağırlık yeter. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 15:30 tarihinde yazdırılmıştır.