Listeler açıklandı, seçim talaşı başladı

Yazar - Ertan Bayer

Listeler açıklandı, seçim talaşı başladı  

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak partilerin  Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi adayları açıklandı. Bu açıklamanın ardından Yerel Seçimlerle ilgili heyecan da başladı.

 

5 yıl önce 30 Mart 2014 Pazar günü yapılan Yerel Seçimlere Emin Halebak ile giren CHP- 33 bin 500 oy, Murat Mahir Altan ile birlikte giren MHP- 19 bin 249 oy, Gürel Balkan ile giren AK Parti de 14 bin 500 oy almıştı.

 

5 yıl sonra bu seçimlere CHP- Doktor Murat Gerenli ile, MHP- Doktor Armağan Ayyıldız ile AK Parti Avukat Akın Kamacı ile 2017 yılında kurulan İYİ Parti’de Makine Mühendisi Mustafa Kalecik ile girecek.

 

Partilerin alacakları oylar başkan adaylarına ayrı, belediye meclis üyelerine ayrı, il genel meclis üyelerine ayrı olarak atılacak.

 

Vatandaşlarımız başkan adaylarına, belediye meclis üyesi adaylarına, il genel meclis üyesi adaylarına göre oylarını verecek. Sadece partisine değil topluma da faydalı olan kazanamasa da iyi oy olacak.

 

Bu yarışın bir savaş değil seçim olduğunu, seçimden sonra da birbirimizin yüzüne bakacağımızı unutman tüm adaylara başarılar diliyoruz.

 

Kalın sağlıcakla…

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 12:50 tarihinde yazdırılmıştır.