İŞ BANKASI’NDAKİ HİSSESİYLE CHP HAİNLERİ FONLUYOR

Yazar -

İŞ BANKASI’NDAKİ HİSSESİYLE CHP HAİNLERİ FONLUYOR  

Biliyorum iddiam çok ağırdır, o zaman ispat etmem lazım. İspat için delil çoktur da bir kaçını sıralayalım.

Türkiye’mizde “Doğan Medya Grubu” adında bir medya karteli vardı. Bu medya için Deniz Baykal şu sözleri söylemişti “Bizden yabancı bir devlet (İsrail) bir şey isteyip de alamadığında bizdeki bir takım medya (Doğan Medyası) vermeyen hükümetler aleyhinde kampanya başlatıyor, bu ne demek oluyor?..” Deniz Baykal’ın dediği bu medya sizce ihanet içerisinde değil midir?

Ben ihaneti unutmam aynı medya bir uçağımız yani Türk Hava Yollarına ait milli bir uçağımız Hollanda’da yere sertçe çakıldığında tam bir ay Türk Hava Yollarımız aleyhinde kampanya başlattı. Bütün televizyon ve gazeteleri milli hava yollarımızı karaladı. Oysa belli oldu ki hata uçağın imalatçısı Boeing Firması çıkma bir yer göstergesi takmış suçlu yapımcı firma çıktı. Bir müddet sonra Lütfansa Hava Yollarına ait bir uçağı pilot dağa çarptırdı. Lütfansa Firması uçağı bir deliye teslim etmiş yüzde yüz Lufthansa Firması hatalı. Sonuç bizim kazamızda on kişi öldü. Lufthansa kazasında bütün yolcular ki iyi yüze yakın öldüler. Türk Hava Yolları aleyhinde bir ay karalama yapan Doğan Medyası Lufthansa aleyhinde tek kelime etmedi. Halbuki milli hava yolu şirketimizin en ciddi rakibi Avrupa’da Lufthansa’dır. Peki, Doğan Medyası’nın bu yaptığı ihanet değil midir?

Ülkemiz bölücü terörüyle yıllardır savaşıyor. Bu yolda şehitler veriyoruz. Analar, babalar ağlıyor ve hep “vatan sağolsun” sözüyle karşılaşıyoruz. Yine bir evladı şehit olan baba “Vatan sağolsun. Bir evladım daha olsa onu da vatana verirdim” demişti de Doğan Medyası’ndan Hürriyet yazarı Selahaddin Duman “Tabi verirsin. Bir oğlun öldü yüz bin lira aldın. Bir oğlun daha ölseydi iki yüz bin lira alacaktın” yazmıştı. Yine başka bir yazarı da “Ahmet Hakan” “Devletten maaş alanlar şehit olmaz” yazmıştı. Şehitlik bizim güvenlik mensuplarımızın en büyük motivasyon ve moral değeridir. Bu alçaklar şehit ve inanç değerlerimize saldırarak en büyük ihaneti sergilemiyorlar mı?

Aydın Doğan’ın ihanetiyle ilgili bu kadar yeter herhalde. İşte bu Aydın Doğan’a İş Bankası doksan milyon dolarlık bir banka teminat mektubu verdi. O da bu teminat mektubuyla bir banka satın aldı. Sonra da o bankayı iki buçuk milyar dolara sattı nasıl?

Bitmedi yine İş Bankasıyla ortak Petrol Ofisi’ni satan aldılar. Parayı tabi İş Bankası ödedi. Sonra banka hissesini de Aydın Doğan’a devretti. Aydın Doğan da Petrol Ofisi’ni birkaç katına bir Hollandalı’ya sattı iyi mi? Aydın Doğan’a İş Bankası’ndan bu kıyakları kim ayarladı? Elbette yönetimindeki dört CHP’li. Ne karşılığında? El cevap, yukarıdaki ihanetleri karşılığında. Daha nasıl ispat istiyorsunuz? Ama daha bitmedi. Ben ihanetleri unutmam dedim ya. Hatırlar mısınız bir zamanlar hapishaneler DHKPC ve PKK kışlalarına dönmüştü kim yapmıştı bunu? Eski Adalet Bakanlarından Moğultay. Askerlerimiz günlerce çarpışarak, şehitler vererek o hapishaneleri yeniden kontrol etmişlerdi ya unutmayın. İşte o Moğultay’ın oğlu şu anda İş Bankası yönetimindedir ne dersiniz? Başka bir ihanet hani bir Can Dündar vardı Cumhuriyet Gazetesi koordinatörüydü ya. Türk Devletine ihanet kumpası kurmuşlardı ya. Hani onu hukukumuz içeri atınca bütün Avrupa ayağa kalkmış elçiler gazete önüne dizilmiş, ABD Başkan Yardımcısı da gelmiş, oğluna “senin baban bir kahramandır” demiş (ABD kahramanı) Avrupa’da saraylarda ağırlanmıştı ya. En son gördüğümde bir ABD bayrağına sarılıydı. İş Bankası ona da beş milyon faizsiz kredi vermiş. Bu da ihaneti fonlama değil mi? Yazım çok uzadı devlet derhal İş Bankası’ndaki o hisseye el koymalıdır. Geçen her gün Erdoğan için suçtur, itibar kaybıdır vesselam. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 15:54 tarihinde yazdırılmıştır.