1980 DARBESİ MHP’YE KARŞI YAPILMIŞTIR VE CELLADI DA NURETTİN SOYER’DİR

Yazar -

1980 DARBESİ MHP’YE KARŞI YAPILMIŞTIR VE CELLADI DA NURETTİN SOYER’DİR  

1980 öncesi yapılan son seçimde MHP Milletvekili sayısını 3’ten 16’ya çıkarmış idi. Eğer 1981 seçimleri yapılabilseydi çıkaracağı vekil sayısı yüze yakın olacaktı. Ondan sonraki seçimde iktidar olması kesindi. Sağdaki MSP’nin 48 vekili 24’e düşmüş AP’de hızla eriyordu. CHP ise zaten bitmiş idi. Türk milletinin ümidi tamamen MHP’ye dönmüş idi.

Eğer MHP iktidar olabilseydi Türk milliyetçilerine karşı kimse darbe falan yapamazdı. Eğer Kenan Evren gibiler darbe yapmaya teşebbüs ederlerse ya ordu bölünür ya da ülkücüler sokaklara dökülür. Sonuç 15 Temmuz gibi olurdu. Bu sonucu gören ABD haydutları 1980 darbesini gerçekleştirdiler. ABD elçisinin “bizim çocuklar başardılar” cümlesi çok manidardır. 1980 öncesi Türkiye’de bir sürü siyasetçi vardı. Hiç birisi Türkeş gibi beş yıl içerde tutulmadı. Milliyetçiler kadar yok edilmediler.

Anlaşılıyor ki ABD darbeyle iktidar olmaları önleme milliyetçileri, daha sonra da ABD planlarına mani olmasınlar diye tamamen tasfiye etmek için bir cellat aramış ve bu görevi askeri savcı Nurettin Soyer’e vermiş. Nurettin Soyer bir Türk hukukçusu değil bir ABD askeri olduğunu ispat etmiştir. Çünkü o milliyetçiliği vatanperverliği yargılamış vatanını sevenlerin hain olmaları için büyük çaba sarfetmiştir. Ülkemizin ABD markalı vesayet alçaklığının devam etmesi için savcılık değil ABD’ye köpeklik yapmıştır. Hani Yassıada mahkemelerinde hakimin Menderes’e “sizi buraya gönderen irade böyle istiyor” dedi ya işte o ALÇAK İRADE ve OĞLU TUNÇ SOYER.

Fıkra; Bölgenin en becerikli hırsızıyla en maharetli yan kesici kızını evlendirmişler. Bir çocukları olmuş ama bir eli kapalıymış. Kapalı eli açıp bakmışlar ki bir yüzük. Ebenin yüzüğünü çalmış. Hırsız erkekle yan kesici kızı evlendirirsen işte öyle ebenin yüzüğünü çalan evlatları olur.

Akşener “Babadan evlada geçmez” diyor, geçmez mi? Eğer geçmezse Tunç Soyer ne arıyor, hendekteki PKK’lıların yanında? Geçer mi geçmez mi, babasının eline verilen fırsatı verin de bir görün.

Mesela annesi Ermeni, baba tarafı Dersim İsyancısı Kılıçdaroğlu’na geçmiş ya işte. Almanya’ya gidiyor. Oradaki PKK’lıları buluyor. Gidiyor “Türkiye’de can güvenliği yok” diyor, gazetelere demeç veriyor. Hem de Türkiye’nin en döviz ihtiyacı olduğu zamanda. İspanya’ya gidiyor “Türkiye’ye yatırım yapmayın, para göndermeyin. Türkiye batacak.” Diyor.

Hiç kimseyi anası babası yüzünden kanamayız ama böyle birisi Türkiye aleyhinde acayip işlere bulaşırsa o zaman “dur yahu sahi senin anan Ermeni’ydi, sen Dersim İsyancısı Seyid Rıza’nın akrabasıydın değil mi?” deriz. Böyle bir Kılıçdaroğlu kazanabildiği en büyük şehire aday ülkücü katili birisinin oğlunu bulduysa “ülküdaşlar bu kavga henüz bitmemiş.” Deriz.

Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 13:22 tarihinde yazdırılmıştır.